Βρέθηκε νεκρός ο άτυχος πιλότος που είχε καταπέσει στον Πατραϊκό Κόλπο

Τραγική κατάληξη για τον πιλότο. Βρέθηκε νεκρός από τους βατραχανθρώπους της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού (Μ.Υ.Α Λ/Σ).

Εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή «Καβουρότρυπα» η σορός του 47χρονου χειριστή του μονοκινητήριου διθέσιου αεροσκάφους που κατέπεσε την περασμένη Τετάρτη στον Πατραϊκό κόλπο και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου, ανάμεσα στο Μεσολόγγι και το Αντίρριο.

Η σορός του χειριστή εντοπίστηκε από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού μέσα στο αεροσκάφος και στην συνέχεια ανασύρθηκε και

μεταφέρθηκε στο Μεσολόγγι.

Κατόπιν η σορός του 47χρονου θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να γίνει νεκροψία - νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτο

Να θυμίσουμε ότι το αεροσκάφος έκανε την πτήση από Πάτρα προς Μεσολόγγι. Ο Παναγιώτης Κεφαλάς είχε τελευταία επικοινωνία στις 12:29 με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Στις 13:20 και καθώς δεν είχε προσγειωθεί, δόθηκε συναγερμός, ενώ στις 13:24 τέθηκαν οι αρχές σε φάση κινδύνου. Το διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος φαίνεται ότι κατέπεσε στ’ ανοικτά του Κρυονερίου. Στις έρευνες συμμετείχε ελικόπτερο super puma και βιτζότρατες (αλιευτικά σκάφη) με κάμερες βυθού.

Keywords
Τυχαία Θέματα