Έκρηξη στη Συγγρού: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο 78χρονος τραυματίας

Νεότερα στοιχεία για την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, όλα δείχνουν διαρροή αερίου.

Την πρώτη του κατάθεση στις Αρχές έδωσε ο τραυματίας από την ισχυρή έκρηξη και φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού. Ο τραυματίας είναι ο φύλακας του χώρου, ο οποίος

διαμένει στον ημιώροφο του κτιρίου.

Γίνεται λόγος για έναν 78χρονο, ο οποίος φέρει σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια, αλλά και χτυπήματα στο κεφάλι. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο, αλλά στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γεννηματάς όπου υπάρχει ειδικό τμήμα για εγκαύματα.

Τι είπε στην κατάθεσή του

Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες αναφορικά με τα όσα είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν έντονη η μυρωδιά του αερίου στο σημείο, κάτι που τον ξύπνησε. Όταν σηκώθηκε για να ανάψει το φως και να δει τι γίνεται, τότε σημειώθηκε η έκρηξη.

Σημειώνεται πως είχε γίνει γνωστό πως υπάρχει διαρροή στο σημείο, αλλά απομένει να ξεκαθαριστεί εάν αυτή είναι αποτέλεσμα της έκρηξης ή η αιτία πίσω από αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα