Εκατοντάδες πολίτες προτείνουν και διαμορφώνουν το πρόγραμμα του Νίκου Χιωτάκη

Πλήθος κόσμου συρρέει στις εκδηλώσεις του συνδυασμού του Νίκου Χιωτάκη για τις δημοτικές εκλογές 2019 προκειμένου να ακούσει από κοντά τις προτάσεις του για το νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο Δήμο Κηφισιάς.

Τόσο στην εκδήλωση της Κυριακής στην περιοχή των Αδαμών όσο και την Δευτέρα στην περιοχή των Αλωνίων ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης συνομίλησε με εκατοντάδες πολίτες των δυο αυτών περιοχών, αντάλλαξε απόψεις συνδιαμορφώνοντας μαζί τους τις θέσεις του προγράμματος

του συνδυασμού.

Ο κ. Χιωτάκης απάντησε και στα πολλά ερωτήματα των πολιτών, στους προβληματισμούς τους αλλά και στις εξαιρετικά δημιουργικές τους προτάσεις.

Στις ομιλίες του ο υπ. Δήμαρχος Κηφισιάς έθεσε τους στόχους και τις προτεραιότητες του για την επόμενη μέρα των εκλογών προτάσοντας πάντα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών της και ανέλυσε τιςθέσεις του σχετικά με τον νόμο «Κλεισθένη» και το πως εκείνος προτίθενται να διοικήσει το Δήμο Κηφισιάς.

Ο κ. Χιωτάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι, «Η συνεννόηση, η σύνθεση, η συναντίληψη και η συνεργασία είναι οι βασικές μου αρχές, τις οποίες είχα κάνει πράξη όταν βρισκόμουν στη διοίκηση του Δήμου. Δεν υπάρχουν κόμματα και χρώματα. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι και ανάγκες. Υπάρχει καθημερινότητα για όλους και εμείς πρέπει να είμαστε χρήσιμοι για την επίλυση των προβλημάτων.

Το πλαίσιο του δικού μας συνδυασμού είναι ένα πλαίσιο αρχών και θέσεων που δεν διχάζει αλλά ενώνει την πόλη, που δεν αποκλείει αλλά εντάσσει, συνυπάρχει και συνεργάζεται με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, που συναποφασίζει και συνυπολογίζει κάθε θετική πρόταση που προτάσσει το συμφέρον των δημοτών».

Ο κ. Χιωτάκης δεσμεύτηκε στους πολίτες για μια νέα διοίκηση, αποτελεσματική, διάφανη, κοντά στον δημότη λέγοντας χαρακτηριστικά.
Σε όλη τη διαδρομή μου στα κοινά πορεύομαι με ειλικρίνεια, εντιμότητα και ήθος. Δούλεψα και θα συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω για την πόλη της καρδιάς μας προκειμένου να την ξανακάνουμε σύγχρονη, ασφαλή και ευρωπαϊκή. Η εμπειρία μου και οι γνώσεις, τόσο τα χρόνια που άσκησα τη διοίκηση του Δήμου, όσο και μέσα από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, αλλά και από την Επιτροπή Περιφερειών της Ευρώπης, εκεί δηλαδή «που χτυπάει η καρδιά» της Αυτοδιοίκησης, πιστεύω ότι είναι το «διαβατήριο» για το πώς μπορούμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στον Δήμο μας και να τον καταστήσουμε αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών μας.

Μπορούμε την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη με σχέδιο, όραμα και σκληρή δουλειά, να τις επαναφέρουμε στο προσκήνιο της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Γι’ αυτό θα εργαστούμε και θα συνεργαστούμε για να ξαναδώσουμε στην πόλη μας την αίγλη που της αξίζει.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις δημοτικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα