Εκ νέου αναβολή για τη δίκη του 27χρονου που τραυμάτισε τον Γκαρθία

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως "ιδιαίτερα επικίνδυνος"

Αναβολή για να δικαστεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 27χρονος που κατηγορείται για τη ρίψη αντικειμένου εναντίον του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ

Γκαρθία. Εις βάρος του απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως "ιδιαίτερα επικίνδυνος", καθώς ο ίδιος κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές για περιστατικά συνδεόμενα με την αθλητική βία.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Πρόκειται για ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες που συνδέονται με το Νόμο περί Αθλητισμού σε βαθμό πλημμελήματος, και είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για δράστη που χαρακτηρίζεται ως "ιδιαίτερα επικίνδυνος".

Παράλληλα, έχει διαταχτεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια που ακολούθησαν της ματαίωσης του αγώνα, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.Την παραγγελία έδωσε η αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Ευαγγελία Λιάσου, για να διαπιστωθεί η τέλεση πράξεων που εμπίπτουν στον Αθλητικό Νόμο και να εντοπιστούν οι δράστες.

Σύμφωνα με αυτήν, θεωρείται απαραίτητη η αξιοποίηση όλων των πρόσφορων τεχνολογικών μέσων.

Τη συγκεκριμένη έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα