«Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής» - Τι λέει ο γιος του ζευγαριού για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Ακόμα μία γυναικοκτονία στη θλιβερή λίστα του 2021, αυτή τη φορά στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όπου 48χρονη δολοφονήθηκε με 23 μαχαιριές από τον σύζυγό της. Τι λέει ο γιος του ζευγαριού για τον «σχιζοφρενή πατέρα».

«Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής, τους τελευταίους τρεις μήνες είχε υποτροπή. Ο άνθρωπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου», ανέφερε μεταξύ άλλως σε δηλώσεις του, ο 20χρονος γιος του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε

πως «έχει πάει και έχει πει ότι ντεμέκ τον απατάει η μάνα μου. Δεν ξέρω τι τρέλα είχε στο μυαλό του, αλλά ναι, τέλος πάντων. Δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το εάν είχε ζητήσει και ο ίδιος τον εγκλεισμό του πατέρα του, απάντησε «ναι» και ότι ο 49χρονος έχει νοσηλευτεί σε ιδρύματα, «ήταν τόσο άρρωστος τα τελευταία δύο χρόνια, πολύ χάλια».

«Τους κρατάνε, τους επαναφέρουν και μετά τους βγάζουν. Δύο φορές νοσηλεύτηκε, για 10 μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας τη ζωή της μητέρα του, σημείωσε πως ήταν «πολύ χάλια, μαρτύριο κάθε μέρα. Μπροστά μου ήταν πιο κύριος, γι’ αυτό και έκανε ότι έκανε όταν έφυγα. Τον έβλεπα σαν άρρωστο και συγχωρούσα οτιδήποτε κι αν έκανε, αλλά τώρα αυτό εδώ πέρα...».

Τέλος, αποκάλυψε ότι ήταν βίαιος με όλους, αλλά στον ίδιο κάπως «κρατιόταν». «Ήταν εκτός τόπου και χρόνου, εντελώς τρελός. Όλα αυτά που λέει περί απάτης, ήταν στο μυαλό του, πήγε ψύχραιμος εκεί, πιστεύοντας ότι έχει κάνει το σωστό» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα