Εικόνα από την αίθουσα σύνταξης του MEGA: "Οσο είμαστε στον αέρα.."

Την αγωνία των εργαζομένων στο MEGA μετέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος του σταθμού Θοδωρής Κολυδάς ξεκινώντας την παρουσία του σύντομου δελτίου καιρού από την συχνότητα του μεγάλου καναλιού.

Πριν ξεκινήσει την πρόγνωση του καιρού αναφέρθηκε στις εξελίξεις γιά το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού. Δίπλα του, αντί γιά τις γνωστές κάρτες με τα συστήματα, και όσο αναφερόταν στις εξελίξεις στο Μέγκα

υπήρχε ζωντανή εικόνα από την αίθουσα σύνταξης όπου έχουν συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι του σταθμού και αναμένουν ενημέρωση από τους εκπροσώπους τους γιά την συνάντηση με τους μετόχους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ.

Οι εργαζόμενοι στο MEGA ζουν ώρες αγωνίας γιά την τύχη τους αφού το μεσημέρι έληξε η προθεσμία υποβολής των φακέλων γιά τον διαγωνισμό γιά τις επτά τηλεοπτικές άδειες και χθες πληροφορήθηκαν οτι οι μέτοχοι του σταθμού αποφάσισαν να μην διεκδικήσουν άδεια.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι γιά τις άδειες είναι έξι και περισσεύει μία άδεια την οποία η κυβέρνηση ανακοίνωσε οτι θα δημοπραττήσει στην συνέχεια ξεχωριστά.Ετσι, υπάρχει μία ακίομα άδεια τη οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει το MEGA εάν βέβαια υπάρξει εκ νέου κινητικότητα και ενδιαφέρον από τους μετόχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα