Έδωσε το χρίσμα στον Νίκο Χαρδαλιά ο Μητσοτάκης για την περιφέρεια Αττικής

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, του ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

O υποστηριζόμενος από την ΝΔ υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά την μία το μεσημέρι και μετά την συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη, αλλά και με στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, αναμένεται να δρομολογηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην υποψηφιότητά του καθώς είναι

σαφές πως ο κ. Χαρδαλιάς καλείται να επιδοθεί πλέον σε έναν αγώνα δρόμου για την συγκρότηση του νέου συνδυασμού και την επιλογή των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά του.

Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης "είναι αυτονόητο πως οι υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Πατούλη θα συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα με επικεφαλής του κ. Χαρδαλιά".

Η εβδομάδα αυτή έχει έντονο αυτοδιοικητικό χρώμα για τη ΝΔ, η οποία ανακοίνωσε το πρωί και επίσημα την στήριξή σε Κώστα Μπακογιάννη, Κωνσταντίνο Ζέρβα και Γιάννη Μώραλη για τους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιά αντίστοιχα.

Μετά την χθεσινή παρουσία του στην Μυτιλήνη για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Πέμπτη το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να δώσουν το παρών στην Μεσσήνη, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού για την περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία προγραμματίζεται εκ νέου καθώς έχει αναβληθεί δύο φορές λόγω των μεγάλων πυρκαγιών που έχουν πλήξει την χώρα το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΝΙΚΟΣ_ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ #ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ_ΑΤΤΙΚΗΣ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα