Δύσκολη η διάσωση της φάλαινας στον Άλιμο: «Το ζώο υποφέρει», η τρυφερή εικόνα συμπαράστασης (βίντεο)

Δύσκολη μάχη για τη διάσωση της φάλαινας που εξώκειλε στον Άλιμο δίνουν οι Αρχές - Η τρυφερή φωτογραφία με το μικρό αγόρι που φιλάει την εικόνα της

Δύσκολη είναι η μάχη που δίνουν οι αρχές για την διάσωση της φάλαινας που βρίσκεται από το πρωί λίγα μέτρα από την παραλία του Αλίμου, την ώρα που ήδη έχουν σταλεί στα εργαστήρια προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια που οδήγησαν το ζώο τόσο ρηχά.

«Δυστυχώς αυτή τη στιγμή υποφέρει», δήλωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος από τον Άλιμο.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ,

ο Γιώργος Αμυράς σημείωσε ακόμη πως «η πρόγνωση δεν είναι καλή».

Ζιφιός το ζώο που εγκλωβίστηκε στον Άλιμο

Εξήγησε ότι δεν πρόκειται για φάλαινα - φυσητήρα αλλά για φάλαινα – Ζιφιό, δηλαδή μια ραμφοφάλαινα που ζει συνήθως σε βυθούς από 1 έως 3 χλμ.

Το γεγονός ότι έχει βρεθεί σε τόσο ρηχά νερά δείχνει ότι προφανώς αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τόνισε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος.

Σημειώνεται πως στο σημείο έχει βρεθεί από την πρώτη στιγμή η καθηγήτρια του ΑΠΘ Νατάσα Κομνηνού, ενώ εξειδικευμένος κτηνίατρος πάρει ήδη αίμα από το κήτος, ενώ έχει τραβήξει και φωτογραφίες και βίντεο.

Συγκινητική εικόνα με πιτσιρικά που φιλάει την οθόνη

Μια τρυφερή εικόνα είδε το φως της δημοσιότηατς με ένα μικρό ηλεθεατή, που βλέποντας τη φάλαινα να υποφέρει, έσπευσε να φιλήσει την τηλεόραση.

Με τον τρόπο αυτό, έστειλε όλη τη θετική του ενέργεια και αγάπη στο τραυματισμένο ζώο.

Keywords
Τυχαία Θέματα