Δούρου: Καθήκον μας να συνδράμουμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας

"Είναι καθήκον μας να συνδράμουμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας" δήλωσε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου. Την Περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "Η Περιφέρεια Αττικής

με συνέργειες με τους Δήμους αλλά και με το Υπουργείο, και με πολλή δουλειά, έχει κάνει από την πρώτη στιγμή τη στρατηγική επιλογή να χρηματοδοτήσει από το ΠΕΠ Αττικής 55 Κέντρα Κοινότητας σ’ όλη την Αττική, μεταξύ τους και στον Άγιο Δημήτριο".

Μεταξύ άλλων η κ. Δούρου υπογράμμισε ότι «Για εμάς δεν ήταν προτεραιότητα τα Κέντρα Κοινότητας επειδή οι συμπολίτες μας δοκιμάστηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια από τις δύσκολες μνημονιακές πολιτικές. Για εμάς τα Κέντρα Κοινότητας ήταν προτεραιότητα, γιατί και πριν από τα μνημόνια το κράτος-μέλος, η πατρίδα μας, η Ελλάδα, χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χρόνια στον πυρήνα της Ευρωζώνης δεν είχε ουσιαστικά όπως είπε και η Υπουργός κράτος πρόνοιας».

Keywords
Τυχαία Θέματα