Δολοφονία στην Καβάλα: «Την σκότωσε επειδή δεν είχε να του δώσει λεφτά» λέει ο γιός της 83χρονης (βίντεο)

Φρίκη προκάλεσε η είδηση ότι στην Καβάλα ο εγγονός δολοφόνησε την γιαγιά του για ένα ποτήρι νερό. Ο πατέρας του 23χρονου και γιος της 83χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε μιλάει για πρώτη φορά.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, έχοντας εμφανή σημάδια από χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Για τη δολοφονία της συνελήφθη ο 23χρονος εγγονός της, ο οποίος

φέρεται να την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου επειδή του ζήτησε ένα ποτήρι νερό.

Ο πατέρας του νεαρού και γιος της ηλικιωμένης, μιλώντας στο Star, είπε ότι ήταν μπροστά το έγκλημα και ότι συχνά ο γιος του είχε αντίστοιχα ξεσπάσματα, όταν η ηλικιωμένη δεν είχε να του δώσει χρήματα.

«Τη χτύπησε στο κεφάλι, επειδή η μάνα μου δεν είχε να του δώσει λεφτά. Ήμουν μπροστά όταν τη χτύπησε και την έριξε κάτω. Μέχρι να δω τι έγινε είχε πεθάνει. Κοκκάλωσα.»

Το θλιβερό στην υπόθεση είναι ότι η γυναίκα πριν από έναν μήνα περίπου είχε καταγγείλει ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Όπως είπε ο πρόεδρος Νεοχωρίου, Δημοσθένης Δαλκαράνης, η άτυχη 83χρονη είχε πάει στο κατάστημα που διατηρεί για να ζητήσει βοήθεια. Του αποκάλυψε ότι ο εγγονός της τη χτυπούσε συχνά και ότι φοβόταν να κοιμηθεί εκεί.

«Η αστυνομία συνελάμβανε πατέρα και γιο, τους πήγαινε σε ψυχιατρείο, όμως μετά τους άφηναν ελεύθερους», κατήγγειλε. «Της είχαμε πει να πάει στο γηροκομείο για να γλιτώσει. Αυτή όμως δεν ήθελε. Ήθελε να μένει με τον γιο και τον εγγονό της, για να τους βοηθάει οικονομικά με τη σύνταξή της», πρόσθεσε ο κ. Δαλκαράνης.

Ο 23χρονος συνελήφθη από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και κατά την προανάκριση ομολόγησε ότι με χρήση βίας προκάλεσε στη γιαγιά του σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Καβάλα, Την, 83χρονης,dolofonia, kavala, tin, 83chronis