Δολοφονία 19χρονου: Ο τραυματίας φίλος δεν ξέρει ότι ο Άλκης πέθανε

Σοκαρισμένη παραμένει η χώρα από τη δολοφονία του Άλκη, με τραγικό πρόσωπο στην υπόθεση να είναι ο κολλητός φίλος του 19χρονου, ο οποίος έζησε τη φονική συμπλοκή και παραμένει τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα 18χρονο παιδί, που άρχισε να δέχεται πισώπλατα χτυπήματα και που ακόμα δεν έχει ενημερωθεί για τη δολοφονία του Άλκη που μεγάλωσαν μαζί από παιδιά και συνέχιζαν να κάνουν παρέα ακόμα και όταν ο 19χρονος έφυγε με τους γονείς του για τη Βέροια.

Ο 18χρονος και ο Άλκης είχαν πάει

για καφέ στην περιοχή Χαριλάου και μαζί με ακόμα ένα άτομο που έκαναν παρέα πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Χωρίς να τους γνωρίζει ο δολοφόνος και οι συνεργοί του, τους επιτέθηκαν, αφού τους ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Στην πρώτη επικοινωνία, η γιαγιά του 18χρονου τραυματία έλεγε για τον τρόπο που έμαθε η ίδια και ο σύζυγός της τα γεγονότα και τα πρώτα λόγια που τους είπε ο εγγονός τους.

Ο εγγονός της γυναίκας που μαχαιρώθηκε στα πόδια και στο κεφάλι διατηρούσε τις αισθήσεις του και είχε δώσει κατάθεση σε αστυνομικούς που προσπαθούσαν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Οι λυγμοί της διακόπτουν τα λόγια και τον ειρμό της σκέψης της, ενώ ο εγγονός της, ακόμα δεν γνωρίζει για τη δολοφονία του φίλου του.

Μοναδική παρηγοριά το γεγονός πως ο 18χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως και ο συνομήλικος φίλος τους, που ήταν ο τρίτος της παρέας, την ώρα που αυτές ήταν στην κηδεία του Άλκη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρουν εξιτήριο και να δεχτούν ψυχολογική υποστήριξη, σε μια προσπάθεια να συνέλθουν και να αφήσουν πίσω τις στιγμές φρίκης που έζησαν.

«Χωρίς να υπάρχει αγώνας, στα καλά καθούμενα, σε παίρνουν και σε σφάζουν, είναι δυνατόν να γίνονται, τι οικογένειες είναι αυτές που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά» δήλωσε η γιαγιά του 18χρονου.

«Ήταν αποφασισμένοι να το κάνουν, τους ρώτησαν τι ομάδα είστε και τους είπαν είμαστε “Άρης”, από εκεί και πέρα έγινε το κακό» τόνισε η γιαγιά του 18χρονου.

«Το πρωί ο άντρας μου που ξύπνησε, άκουγε ραδιοφωνάκι κιαι με φωνάζει, μου λέει “έλα μέσα”, λέω “τι έχεις”, άρχισε και έκλαιγε, λέω “γιατί κλαις”, “σκότωσαν ένα παιδί στην Χαριλάου, 19 χρονών”, λέω “Παναγίτσα μου”. Ο άντρας μου σηκώθηκε και έκλαιγε, χωρίς να ξέρουμε ότι ήταν το δικό μας το παιδί» κατέληξε η γιαγιά του 18χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα