Δικογραφία σε βάρος στοιχηματικών εταιρειών για φοροδιαφυγή

Σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος - Έρχονται αποκαλύψεις-σοκ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποκάλυψε ότι έχει σχηματισθεί από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, δικογραφία σε βάρος στοιχηματικών εταιρειών για αδικήματα φοροδιαφυγής.

Απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή, Ν. Νικολόπουλου, ο Δ. Παπαγγελόπουλος επιβεβαίωσε τις σχετικές καταγγελίες αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο

για περαιτέρω ανακοινώσεις, καθώς όπως ανέφερε, η διερεύνηση βρίσκεται στο στάδιο της προδικασίας και διεξάγεται με μυστικότητα.

Εδώ και καιρό μετά και τις συνεχείς καταγγελίες που έχουν γίνει, οι οικονομικοί εισαγγελείς διενεργούν μεγάλη έρευνα που αφορά στη δράση στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας μέσω «δαιδαλωδών» εταιρικών σχημάτων με έδρα φορολογικούς παραδείσους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να προκαλέσουν «σοκ», καθώς, σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων της αγοράς, το ύψος της φοροδιαφυγής ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια στερώντας από το ελληνικό Δημόσιο τεράστια έσοδα.

Παρακάτω θα βρείτε την απάντηση του Δ. Παπαγγελόπουλου:

Τον Νοέμβριο του 2017 ο Ν. Νικολόπουλος είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ζητώντας να «διερευνηθούν τυχόν ύποπτες διαδρομές βρώμικου χρήματος με επίκεντρο στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα με βάση τη Μάλτα».

Δείτε ολόκληρη την ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου:

Keywords
Τυχαία Θέματα