Υπόθεση μικρής Μελίνας: Νέα αναβολή στη δίκη της αναισθησιολόγου

Ο θάνατος της μικρής Μελίνας είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο με τους γονείς της να κινούν τις διαδικασίες ζητώντας δικαίωση για το χαμό της. Ωστόσο, δυο χρόνια και τέσσερις μήνες και ... καμιά απάντηση για τη Μελίνα.

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε σήμερα από το Μονομελές Πλημμειοδικείο Ηρακλείου η υπόθεση της αναισθησιολόγου που κατηγορείται για κλοπή και χρήση ναρκωτικών ουσιών από μη εξαρτημένο άτομο.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 20 Δεκεμβρίου, λόγω κωλύματος της συνηγόρου

υπεράσπισης. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την γιατρό που ελέγχεται για την υπόθεση θανάτου της μικρής Μελίνας.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω του θανάτου της 4χρονης στις 29 Δεκεμβρίου 2015, είχε αποκαλυφθεί η συγγένεια της αναισθησιολόγου με τον Παύλο Πολάκη καθώς και το γεγονός ότι η κ. Πολάκη που χορήγησε την αναισθησία στην μικρή Μελίνα είχε διωχθεί πειθαρχικά και ποινικά για κλοπή ναρκωτικών ουσιών από το φαρμακείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) τον Μάιο του 2015, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα ουσιοεξάρτησης.

Το χρονικό

Η τετράχρονη "έσβησε" στις 29 Δεκεμβρίου του 2015 μετά από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη στο Βενιζέλειο. Στην υπόθεση εμπλεκόταν και η αναισθησιολόγος του χειρουργείου και ξαδέρφη του Πολάκη.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού με ανάρτησή του στο Facebook τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφέρεται στο χρονικό της τραγωδίας και τονίζει ότι δύο χρόνια μετά τον θάνατο της δεν έχει γίνει ακόμα το δικαστήριο.

Με πληροφορίες από ekriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα