Διεθνής καριέρα... για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έρχεται εκπομπή στο BBC, Πισπιρίγκου Gate»

Έφτασε η «μεγάλη ώρα» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απολογία της - για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας - θα πραγματοποιηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στις 15 Νοεμβρίου.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου έρχεται μετά από ακροαματική διαδικασία περίπου εννέα μηνών και 73 δικασίμους, ενώ μετά την ολοκλήρωση και αυτής της φάσης ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την εισαγγελική πρόταση και την τελική κρίση των δικαστών.

Μιλώντας στο Mega τη Δευτέρα ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως «από την αρχή υπήρξε κατηγορηματικός ότι στην υπόθεση δεν είχε γίνει τίποτα σωστά».

Δεν υπήρχε σωστή ιατρική προσέγγιση. Έβγαιναν όλοι οι ιατροδικαστές και έβγαιναν και έλεγαν τα δικά τους. Από τότε ήρθαν ένας από τους καλύτερους τοξικολόγους και γενικά πολύ σοβαροί γιατροί. Από την άλλη μεριά, όσοι γιατροί ήρθαν, ήρθαν για να προστατέψουν τον εαυτό τους, για να μην φανεί ότι από ιατρικό λάθος το παιδί έμεινε τετραπληγικό και κάποιοι είπαν ψέματα πως δεν χορήγησαν τίποτα - υποστήριξε.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, «τις επόμενες μέρες θα γίνει εκπομπή στο BBC, Πισπιρίγκου Gate» καθώς «είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει παγκόσμια την κοινότητα».

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΔΙΚΗ #BBC #ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΠΑΤΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Διεθνής, Ρούλα Πισπιρίγκου, Έρχεται, BBC Πισπιρίγκου Gate,diethnis, roula pispirigkou, erchetai, BBC pispirigkou Gate