Διάρρηξη... εξπρές στο Χαλάνδρι: Πώς μέσα σε 98 δευτερόλεπτα πήραν και χρηματοκιβώτιο (βίντεο)

Οι δράστες καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας που είχαν στο σπίτι οι ένοικοι του. Κλιμάκια της σήμανσης και ασφάλειας έφτασαν στο διαμέρισμα προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Μέσα σε... 98 δευτερόλεπτα δυο επαγγελματίες διαρρήκτες άδειασαν διαμέρισμα στην περιοχή του Χαλανδρίου, σηκώνοντας και ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 15.000 ευρώ. Τους κατέγραψαν κάμερες. Οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν τη διάρρηξη, γυρνώντας από τη δουλειά τους.

Αυτό που δεν υπολόγισαν οι διαρρήκτες είναι ότι ο ένοικος του διαμερίσματος είναι ειδήμων στα

τεχνολογικά μέσα και είχε φροντίσει το σπίτι να είναι «καλυμμένο» με κρυφές κάμερες, οι οποίες και απέδωσαν, καθώς έχουν καταγραφεί πεντακάθαρα τα χαρακτηριστικά των δραστών, οι οποίοι, δεν κατάλαβαν καν, ότι υπήρχαν κάμερες στον χώρο.

Σημειώνεται ότι κλιμάκια της σήμανσης και ασφάλειας έφτασαν στο διαμέρισμα προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Οι διαρρήκτες διείσδυσαν στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας και αμέσως, όπως αποτυπώνεται στα βίντεο από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διαθέτει το διαμέρισμα, κινήθηκαν προς το σαλόνι του σπιτιού.

Παρότι ο συναγερμός ηχούσε, οι διαρρήκτες δεν πτοήθηακν και μπήκαν σε ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος, όπου ξεκίνησαν τη… λεηλασία τους. Στο συγκεκριμένο δωμάτιο παρέμειναν για 47δευτερόλεπτα. Ο ένας από αυτούς κινήθηκε προς τις ντουλάπες, ενώ ο άλλος έψαξε τις υπόλοιπες συρταριέρες που υπάρχουν εντός αυτού. Έτσι «ανακάλυψαν» και το χρηματοκιβώτιο.

Τα δύο άτομα, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, πρέπει να είναι Γεωργιανοί, που έχουν κάνει και άλλες ληστείες στην περιοχή.

(πληροφορίες από Mega)

ΧΑΛΑΝΔΡΙΔΙΑΡΡΗΞΗΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕΛΑΣΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΣΠΙΤΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα