Το υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει τα δικαστικά έξοδα εκπαιδευτικών που μηνύονται για τα self test

Τα δικαστικά έξοδα των εκπαιδευτικών που εγκαλούνται από πολίτες για την τήρηση των μέτρων αναλαμβάνει το υπουργείο Παιδείας.

Ότι το υπουργείο Παιδείας, θα αναλάβει τις δικαστικές δαπάνες οποιουδήποτε εκπαιδευτικού εγκαλείται από πολίτη για την τήρηση και «περιφρούρηση» των μέτρων ασφαλείας, μάσκας και self test,

ανέφερε η Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στο Mega και το Live News και ερωτώμενη σχετικά με την προσφυγή πολιτών στο ΣτΕ κατά των self tests στα σχολεία, η υπουργός ξεκαθάρισε πως «Είναι πολύτιμο μέτρο ασφάλειας και πρόληψης για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας. Εφαρμόστηκε υποδειγματικά στα Λύκεια. Την πρώτη εβδομάδα των Λυκείων εντοπίστηκαν σχεδόν 600 φορείς που θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό. Μας βοηθά να ανιχνεύουμε ασυμπτωματικούς φορείς».

Παράλληλα αφού ξεκαθάρισε ότι σε περιπτώσεις που οι πολίτες στρέφονται κατά των εκπαιδευτικών το υπουργείο θα αναλαμβάνει τα δικαστικά έξοδα, σημείωσε πως «Μιλάμε για εξαιρετικά μεμονωμένα περιστατικά. Είναι λιγότερα από τους αρνητές της μάσκας. Είμαστε πολύ ευτυχείς που τα σχολεία μας ανοίγουν επιτέλους».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΣΧΟΛΕΙΑSELF TESTΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα