Χαριστική βολή στο ποδόσφαιρο δίνουν οι οργανωμένοι στρατοί - Διακοπή στο ΟΑΚΑ λόγω επεισοδίων

Σοβαρά επεισόδια συνέβησαν τόσο έντος όσο και εκτός του γηπέδου κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οριστική διακοπή του ματς αποφάσισε ο Γερμανός διαιτητής.

Για άλλη μία φορά μία χούφτα άνθρωποι κάνουν ότι θέλουν με την αστυνομία να παραμένει απαθής. Δακρυγόνα και ένταση στο γήπεδο του ΟΑΚΑ. Μετά τα επεισόδια και την

διακοπή του αγώνα, ο Γερμανός διαιτητής ανακοινώνει ότι το ματς δεν θα συνεχιστεί.

Οι οργανωμένοι οπαδοί δίνουν για μία άλλη φορά την χαριστική βολή στο ποδόσφαιρο. Πατεράδες να τρέχουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τα χημικά που έπεφταν εντός και εκτός του γηπέδου. Απέτυχε ξανά η Αστυνομία να εφαρμόσει σοβαρό σχέδιο.

Απειλείται με εξόντωση ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον κίνδυνο αφαίρεσης 3 βαθμών για την διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και 3 ακόμα για τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο εφόσον έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες.

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι θα παιχθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με -3 για τη διακοπή του αγώνα (εφόσον κριθούν υπαίτιοι που είναι και το πιο πιθανό), τιμωρία η οποία είναι εξαιρετικά ορατό το ενδεχόμενο να γίνει -6, εφόσον στα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες κατά προσώπων.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι το «ντου» έγινε με μαχαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα