Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ντου στον πάγκο των Πειραιωτών

Επεισόδια αυτή την στιγμή στο ΟΑΚΑ. Αρκετοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέρασαν τον χώρο του στίβου και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

χειροδίκησαν σε παίχτες. Υπάρχει διακοπή του αγώνα.

Μόλις στο 5ο λεπτό του ντέρνπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, μια μερίδα οπαδών των γηπεδούχων, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν μέχρι τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να επιτεθούν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι του πάγκου πετάχτηκαν από τις θέσεις τους, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεφύγουν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για περισσότερα από 10μ λεπτά. Οπως φάνηκε από την κάμερα της ΕΡΤ που μεταδίδει τον αγώνα, οι εισβολείς ήταν οπαδοί που προήλθαν από την εξέδρα, αλλά και κάποι διαπιστευμένοι που προφανώς ανήκουν στην ασφάλεια του Παναθηναϊκού.

Ύστερα από δεκάλεπτη διακοπή, ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτζ, που κοίταζε αποσβολωμένος τα όσα συνέβαιναν, έδωσε το «πράσινο φως» για να αρχίσει εκ νέου στο ματς κι αφού βεβαίως οι οπαδοί είχαν επιστρέψει στις θέσεις τους, χωρίς καν η Αστυνομία να προχωρήσει σε κάποια σύλληψη

Keywords
Τυχαία Θέματα