Δεν υπάρχουν... Elite διαιτητές για την Ελλάδα, ο Ευαγγέλου «σφυρίζει» το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Δεν κατάφερε να βρει elite διαιτητή η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας και στέλνει τον διεθνή Άγγελο Ευαγγέλου, με τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο στο VAR.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος.

«Έλληνες στο χορτάρι-ξένοι στο VAR» θα είναι το σύστημα που θα εφαρμόζει ο Στιβ Μπένετ για την επόμενη χρονιά και φαίνεται ότι ξεκίνησε... από φέτος, παρότι φέρεται να έγινε προσπάθεια για

να βρεθεί διαιτητής από την elite κατηγορία της UEFA για να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου, με τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο να βρίσκεται στο VAR. Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι θα είναι οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, με τέταρτο τον Γκάμαρη και AVAR τον Νικολακάκη.

Μόνο Έλληνες στα δύο άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής. Ο Τζήλος στο Παναθηναϊκός-Άρης, με τους Απτόσογλου, Καραγκιζόπουλο βοηθούς, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Τσαγκαράκη, Μπουξμπάουμ.

Το ΑΕΚ-Βόλος θα διευθύνει ο Μανούχος, με την Κουρομπύλια και τον Σπυρόπουλο βοηθούς, 4ος ο Μαλούτας και στο VAR οι Παπαδόπουλος, Παπαδάκης. Ο Μανούχος ήταν ο διαιτήτης στην αναμέτρηση του Περιστερίου ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ και μετρούσε τα δοκάρια με τη μεζούρα, οδηγώντας σε αναβολή την αναμέτρηση.

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΠΑΟΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΑΡΗΣ #ΑΕΚ #ΒΟΛΟΣ #ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα