Χαμός σε πτήση στην Ιταλία, γυναίκα αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και επιτέθηκε στους πάντες (βίντεο)

Μία γυναίκα, σε πτήση στην Ιταλία από την Ίμπιζα στο Μιλάνο, δε θέλησε να συμμορφωθεί με τη σχετική νομοθεσία που στην πανδημική εποχή υποβάλλει την χρήση μάσκας καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης, και έγινε χαμός μέσα στο αεροπλάνο.

Της... κακομοίρας έγινε σε πτήση της «RyanAir» από την Ίμπιζα στο Μιλάνο την Κυριακή (30/05), όταν μία γυναίκα αρνήθηκε να φορέσει μάσκα, όπως επιβάλλεται λόγω του κορονοϊού και στη συνέχεια επιτέθηκε στους πάντες.

Οι υπόλοιποι επιβάτες μάταια προσπάθησαν να την πείσουν, αλλά αφού η επιβάτιδα δεν πείστηκε αυτοί διαμαρτυρήθηκαν.

Έτσι ακολούθησαν ύβρεις και από τις δύο πλευρές και ξέσπασε το απόλυτο χάος. Σε βίντεο, που δημοσίευσαν ιταλικά ΜΜΕ (όπως «Corriere della Sera» και το «Sky Tg24) φαίνεται η συγκεκριμένη γυναίκα να προσβάλλει με ομοφοβικές φράσεις, να κλωτσάει και να φτύνει. Κάποια στιγμή προσπάθησαν να την συνετίσουν κοντά στους παίκτες άνδρες. Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο, που αναρτήθηκε πρώτα από το «Radio Savana», έγινε viral στα social media.

Μετά την αποβίβαση, η γυναίκα, που τραβούσε τα βλέμματα πάνω της και λόγω των ενδυματολογικών προτιμήσεων της, δέχθηκε μήνυση.

{https://twitter.com/DicoSolo_De/status/1398677510519394305?s=20}

{https://twitter.com/SkyTG24/status/1399030598505832451?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα