Χαμόγελο του Παιδιού - Γιαννόπουλος: Ο Γεραπετρίτης μου ζήτησε να μην δώσω άλλη δημοσιότητα (βίντεο)

Ο επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, βρέθηκε τετ – α – τετ με την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου και υποστήριξε πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης του ζήτησε να μην δώσει άλλη δημοσιότητα στο θέμα.

Να σταματήσει δημοσίως τις καταγγελίες ζήτησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης από τον επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλο, ισχυρίστηκε ο τελευταίος, ο οποίος και βρέθηκε τετ – α – τετ σε τηλεοπτική εκπομπή με τον υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Αποδεσμεύτηκα από αυτό που μου ζήτησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης

να σταματήσουμε τη δημοσιότητα από τη στιγμή που ξεκίνησε διαδικασία και συναντήσεις με φορείς χωρίς να κληθούμε εμείς» ανέφερε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού τόνισε πως: «Πονάει αυτό το πράγμα που γίνεται. Έχετε μια εμπάθεια για «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στους διαδρόμους του Υπουργείου έχουν δημιουργηθεί κάποια θέματα. Στα λόγια που μιλάμε όλα είναι καλά, αλλά υπάρχει δαμόκλειος σπάθη για την λειτουργία μας».

Από την πλευρά της η Δόμνα Μιχααηλίδου αρνήθηκε τις κατηγορίες του Κώστα Γιαννόπουλου και σημείωσε: «Μην με κατηγορείτε για πράγματα που δεν ισχύουν. Διαβεβαίωσα τον κ. Γιαννόπουλο και όλους τους Έλληνες πως δεν πρόκειται να κλείσει καμία δομή. Έχει μια κουζίνα που είναι 15 τ.μ. και η απόφαση λέει 20 τ.μ. δεν θα κλείσετε, θα το δούμε. Έχει 4 μπάνια και η απόφαση λέει 5, θα το δούμε. Αν δεν θέλετε τους κανόνες είναι άλλο πράγμα».

Η ίδια ξεκαθάρισε πως «δεν μπορεί να υπάρχει καμία δομή, κανένα Ίδρυμα να μην έχει κανόνες και ότι η σχετική ΚΥΑ ρυθμίζει 82 δομές και όχι μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού».

#ΧΑΜΟΓΕΛΟ_ΤΟΥ_ΠΑΙΔΙΟΥ #ΔΟΜΝΑ_ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ #ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ #ΔΟΜΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα