Μπράβοι της έκοψαν την φωνητική χορδή από το ξύλο: Είχε κάνει παρατήρηση... για την δυνατή μουσική σε club (βίντεο)

Άγριο ξυλοδαρμό δέχτηκαν μητέρα και γιος από μπράβους της νύχτας στο νησί της Αίγινας, επειδή η γυναίκα... διαμαρτυρήθηκε για την δυνατή ένταση της μουσικής στο μπαρ κάτω από το σπίτι τους.

Θύματα άγριας επίθεσης «έπεσαν» μια ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και ο γιος της στην Αίγινα, τον Αύγουστο του 2021, με τους τρεις φυσικούς αυτουργούς - ηλικίας 38, 38 και 40 ετών - να ταυτοποιούνται και να συλλαμβάνονται μόλις την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία για τη δολοφονική επίθεση στάθηκαν οι συχνές προστριβές τους με τους υπεύθυνους του night

club που βρίσκεται κάτω από το σπίτι τους στην Καλλιθέα - λόγω της δυνατής μουσικής.

Τότε η 67χρονη είχε καταλήξει στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύτηκε σχεδόν ένα μήνα, ενώ υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές. Δεκατρείς μήνες μετά η γυναίκα έχει ακόμη βλάβες στις φωνητικές της χορδές από τα βάναυσα χτυπήματα που δέχθηκε, ακόμα και με σιδερογροθιά.

Δεκατέσσερις μήνες μετά, το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας κατάφερε να εντοπίσει τόσο τους φυσικούς αυτουργούς αλλά κυρίως αυτόν που έδωσε την εντολή για την αιματηρή επίθεση.

Το θύμα της επίθεσης, η κυρία Ανθούλα Θεοδοσάκη Τζαρίμα περιέγραψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια των δραστών και απόκαλυψε πως ήταν η τρίτη απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της.

«Η πρώτη έγινε το 2016, η άλλη το 2017 και η τρίτη τον Αύγουστο του 2021, αυτές οι τρεις υποθέσεις συνδέονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, ήθελαν να με αποτελειώσουν για αυτό με χτύπαγαν με σιδερογροθιές ενώ ήμουν πεσμένη στο πάτωμα.

Όπως λέει η ίδια, πρώτα χτύπησαν τον γιο της, ο οποίος έπεσε πάνω στο παιδί του (το 4 χρονών εγγόνι της) για να το προστατέψει. Σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, οι δράστες ήταν τρεις, ενώ είχαν περάσει και νωρίτερα μέσα στην ημέρα προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τον χώρο.

Τα τρια στοιχεία που «πρόδωσαν» τους μποξέρ

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ένα τατουάζ… Μίκυ Μάους, μια αλυσίδα λαιμού και ένα φούτερ ήταν τα στοιχεία που «πρόδωσαν» τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού στην Αίγινα.

Η εικόνα τους είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στο σημείο της επίθεσης, ενώ σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες της 67χρονης ξενοδόχου, αλλά και τις επικοινωνίες που είχαν με τα προσωπικά τους κινητά τηλέφωνα τα επίμαχα χρονικά διαστήματα, «δέθηκε» η κατηγορία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.

Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, ο εντολέας του συμβολαίου πλήρωσε συνολικά 1.500 ευρώ στους τρεις μισθωμένους μποξέρ για να «προειδοποιήσουν» μητέρα και γιο.

Όλοι τους, ήταν παλιοί γνώριμοι των αρχών και είχαν απασχολήσει για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες, κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μάλιστα ο ένας από αυτούς είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για διακίνηση παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Ελλάδα.

#ΕΠΙΘΕΣΗ #ΞΥΛΟ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ #ΜΠΡΑΒΟΣ #ΑΙΓΙΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπράβοι, Είχε,bravoi, eiche