Μποτιλιάρισμα έξι χιλιομέτρων για τους εκδρομείς που έφυγαν από Χανιά

Δύσκολες ώρες και ταλαιπωρία την Κυριακή του Πάσχα για εκατοντάδες οδηγούς που ήθελαν να φύγουν από τα Χανιά καθώς έπεσαν σε ουρά χιλιομέτρων για αρκετή ώρα.

Πολλοί επέλεξαν να φύγουν από τα Χανιά το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, επειδή πιθανότατα πίστευαν ότι η κίνηση θα ήταν

μειωμένη. Στην εθνική οδό Χανιών – Ρεθύμνου στην Κρήτη όμως, τα πράγματα ήταν δύσκολα και η υπομονή των οδηγών δοκιμάστηκε.

Το μποτιλιάρισμα που είχε δημιουργηθεί άγγιζε κάποια στιγμή τα 6 χιλιόμετρα, με τα αυτοκίνητα να παραμένουν ακινητοποιημένα. Στο σημείο έσπευσαν τροχονόμοι που κατάφεραν να βελτιώσουν την κατάσταση.

Τα έργα στο Πλατάνι έχουν δημιουργήσει ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα το μεσημέρι, τα αυτοκίνητα να φτάνουν μέχρι και την έξοδο της Σούδας.

Οδηγός αναφέρει χαρακτηριστικά στο zarpanews.gr, ότι η ουρά έφτασε μέχρι και τα 6 χιλιόμετρα. Ευτυχώς, στο σημείο βρέθηκε η τροχαία, της οποίας η επέμβαση φάνηκε σωτήρια, καθώς κατάφερε άμεσα να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να καταφέρει να ξεμπλοκάρει τους οδηγούς από την κίνηση.

#ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ #ΚΙΝΗΣΗ #ΧΑΝΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΤΡΟΧΑΙΑ #ΒΟΑΚ #ΠΑΣΧΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα