Μπάλλος: Συγκλονίζει ο γιος του 69χρονου κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρός, τα τελευταία λόγια του πατέρα του (βίντεο)

Συγκλονίζουν τα λόγια του γιου του 69χρονου κτηνοτρόφου, για τις τελευταίες, δραματικές στιγμές του πατέρα του, που έχασε τη ζωή του στην Εύβοια από τα ορμητικά νερά του «Μπάλλου».

«Ο άνθρωπος παρασύρθηκε από ορμητικά νερά, έχουν βρεθεί κάποια κομμάτια του αυτοκινήτου», περιέγραψε ο γιος του άτυχου κτηνοτρόφου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί χθες το απόγευμα και σήμερα -δυστυχώς- βρέθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική.

«Πέντε και κάτι έγινε το συμβάν. Πήγαινε στο κτήμα μας, έχουμε ένα κτήμα... συνταξιούχος

ήταν ο άνθρωπος, πήγαινε στο κτήμα του να κάνει τα περιβόλια του και να ταΐσει τα ζωάκια του. Την καταστροφ΄΄η που έγινε εδώ, στα όσα χρόνια είμαι εδώ, 6-7 δηλαδή, δεν την έχω ξαναδεί», πρόσθεσε ο γιος του 69χρονου.

Ανέφερε επίσης ότι ο πατέρας του έκανε μια προσπάθεια να σωθεί καλώντας την Πυροσβεστική μέσα από το αυτοκίνητό του, αλλά δυστυχ΄΄ως δεν πρόλαβε να δώσει ούτε καν το στίγμα του. «Ουσιαστικά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει» το τηλέφωνημα είπε ο γιος του και συμπλήρωσε: «Να τους δώσει τις απαραίτητες οδηγίες, να τους πει το όνομά του και τα σχετικά. Προσπάθησε να περιγράψει σε ποιο σημείο ήταν, αλλά εκεί κόπηκε η συνομιλία και δεν ξαναβρήκαμε σήμα του ποτέ...».

Keywords
Τυχαία Θέματα