Ατύχημα για τον Μπάιντεν, υπέστη κάταγμα παίζοντας με τον σκύλο του!

Ατύχημα είχε την Κυριακή ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλό του την ώρα που έπαιζε με τον σκύλο του.

Συγκεκριμένα ο 78χρονος υποψήφιος των Δημοκρατικών που κέρδισε τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ έπεσε και χτύπησε τον αστράγαλό του στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ, την ώρα που έπαιζε με τον αγαπημένο του σκύλο, Μέιτζορ.

Η ακτινογραφία

σύμφωνα με τον Guardian έδειξε δυστυχώς ελαφρύ κάταγμα κι έτσι ο Μπάιντεν θα υποχρεωθεί όπως όλα δείχνουν να φορά νάρθηκα «μπότα» για τις επόμενες βδομάδες.

Οι αρχικές ακτινογραφίες δεν έδειχναν εμφανές κάταγμα, αλλά οι γιατροί του ζήτησαν μια πιο λεπτομερή αξονική τομογραφία, δήλωσε ο γιατρός του, Kevin O'Connor. Έτσι οι γιατροί βρήκαν δυο ρωγμώδη κατάγματα σε δύο σφηνοειδή οστά στο δεξί πόδι.

Μετά την νίκη του επί του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο Μπάιντεν θα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου των ΗΠΑ όταν ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου. Η υγεία του είναι πιθανόν να παρακολουθείται στενά από τους συμμάχους του, αλλά και από τους αντιπάλους του.

Ο Τραμπ, ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί την ήττα του στις εκλογές και αμφισβητεί τα αποτελέσματα των εκλογών στο δικαστήριο, ευχήθηκε στον Μπάιντεν ταχεία ανάρρωση. "Γίνε καλά γρήγορα!", αναφέρει ο Τραμπ σε μήνυμά του στο Twitter.

Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν υιοθέτησαν τον Μέιτζορ, έναν γερμανικό ποιμενικό, το 2018 από καταφύγιο αδέσποτων. Έτσι, ο Μέιτζορ θα γίνει ο πρώτος πρώην αδέσποτος σκύλος που θα ζήσει στον Λευκό Οίκο.

Το νέο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έχει άλλον έναν γερμανικό ποιμενικό, τον Τσαμπ.

Με πηλροφορίες από Guardian, Sky News

Keywords
Τυχαία Θέματα