Αθώος ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η απόφαση δικαίωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση που τον έβαλε για μήνες στο στόχαστρο και δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει πέρυσι τον τίτλο του Πρωταθλήματος.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αθώωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την περιβόητη υπόθεση της

πολύιδιοκτησίας με την Ξάνθη. Δικάζοντας την υπόθεση, μετά την σχετική απόφαση από το CAS το περασμένο καλοκαίρι, οι τρεις τακτικοί δικαστές αθώωσαν τον ΠΑΟΚ.

Το σκεπτικό που περιλαμβάνει την απόφαση των τριών τακτικών δικαστών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ξεπερνάει τις 100 σελίδες και μέσα σ’ αυτό αναφέρεται ότι Επιτροπή δέχεται τυπικά, αλλά απορρίπτει κατ' ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τώρα αναμένεται να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίον του Ολυμπιακού για πιθανή, κυριαρχική επιρροή σε άλλες ομάδες της Superleague. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να κατατεθούν βέβαια στοιχεία ώστε η ΕΕΑ να εξετάσει αυτήν την υπόθεση.

Τάκης Μπαλτάκος

«Με ειδοποίησαν από τον ΠΑΟΚ ότι βγήκε η απόφαση η οποία λέει ότι δεν κρίνεται πειθαρχικώς ελεγκτέα τον ΠΑΟΚ. Άρα κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε να υπάρξει πολυϊδιοκτησία. Δικαιωθήκαμε. Δεχθήκαμε λάσπη πολύ. Όπως λένε όμως ο τολμών νικά. Ο ΠΑΟΚ θα μάθει ότι θα πρέπει να αντέχει περισσότερο και η απόφαση θα τον βοηθήσει αυτό. Θα αντιληφθεί ότι είναι Βαλκάνια και θα πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι και σθένος για να ανταπεξέλθει. Είναι ένα μάθημα για τον ΠΑΟΚ».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα