Αταλάντα - Ολυμπιακός: Ήττα με ανατροπή για τους «ερυθρόλευκους» (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Αταλάντα στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-1 επί ιταλικού εδάφος ωστόσο παραμένουν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης με τον επαναληπτικό που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός

ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς προηγήθηκε με τον Τικίνιο (16'), αλλά η Αταλάντα έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Τζιμσίτι που ήρθαν από κόρνερ (61 - 63').

Σε τακτικό επίπεδο, ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τους Πειραιώτες με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σε σχηματισμό 5-4-1 (ή 3-4-3 σε φάση επίθεσης), αλλά η έκπληξη είχε να κάνει με την παρουσία μόνο ενός αμυντικού χαφ, του Εμβιλά, ενώ για την επίθεση επέλεξε να ξεκινήσει με τον Ονιεκούρου και φουνταριστό τον Τικίνιο.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Μέλε (87' Χάτεμπερ), Ντε Ρόουν (72' Φρόιλερ), Πεσίνα (46' Κουπμάινερς), Πετζέλα, Μαλινόφσκι (65' Μιχάιλα), Πάσαλιτς, Μουριέλ (46' Μπογκά).
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (85' Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά, Μασούρας (64' Μ. Καμαρά), Ονιεκούρου (85' Λόπες), Τικίνιο (73' Ελ Αραμπί).

Keywords
Τυχαία Θέματα