Ασφάλεια αυτοκινήτου με επιβράβευση, για μοναδικά ξεχωριστούς οδηγούς - Με συνοδηγό το Speed On οι διαδρομές γίνονται ξέγνοιαστα

Αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου κόσμου αποτελεί το αυτοκίνητο. Πλέον, με τόσα πολλά μέρη σχεδιασμένα για να είναι προσβάσιμα με ΙΧ, η χρήση του γίνεται όλο και πιο συχνή.

Μάλιστα, η Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στην ευρωπαϊκή λίστα των χωρών, οι κάτοικοι των οποίων χρησιμοποιούν καθημερινά το αυτοκίνητό τους για μετακινήσεις. Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη πανευρωπαϊκή έρευνα, σε σύνολο 19 χωρών, η Ελλάδα καταλαμβάνει την τρίτη θέση (μετά την Πορτογαλία

και την Κροατία) όσον αφορά στην καθημερινή χρήση αυτοκινήτου.

Με μια καθημερινότητα μοναδική για τον καθένα, το βέβαιο είναι ότι το αυτοκίνητο γίνεται όλο και πιο απαραίτητο για να καλύψει τις ανάγκες σου, είτε αυτές αφορούν μετακίνηση για εργασία, είτε για διασκέδαση, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Με ένα ΙΧ, δεν χρειάζεται να βασίζεσαι σε άλλους για να φτάσεις στον προορισμό σου. Η κατοχή ενός αυτοκινήτου χαρίζει μια αίσθηση αυτοδυναμίας, ανεξαρτησίας και -γιατί όχι;- οδικής απόλαυσης, ειδικά για τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών.

Όμως, η ζωή είναι πολλές φορές απρόβλεπτη και ορισμένα ατυχή γεγονότα μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να σου προκαλέσουν άγχος. Με αρκετές ώρες κάθε μέρα πίσω από το τιμόνι, η σωστή ασφάλεια αυτοκινήτου αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Με την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη δεν θα πιαστείς ποτέ απροετοίμαστος ενώ θα έχεις πάντα μια προστασία στα μέτρα σου. Προστάτεψε τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους, εξοικονόμησε χρόνο και χρήματα, απέφυγε την ταλαιπωρία από τις συνέπειες ενός τροχαίου ατυχήματος ή μιας μηχανικής βλάβης, που μπορεί να γίνουν χρονοβόρες και κουραστικές.

Αν θέλεις να έχεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου μοναδική όπως εσύ τότε η Generali είναι η κατάλληλη επιλογή. Για να απολαμβάνεις τις διαδρομές σου στο έπακρον. Σου προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεσαι για το αυτοκίνητό σου, με επιλογές που εσύ καθορίζεις, ενώ βρίσκεται δίπλα σου ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση τροχαίου ή και ζημιάς του οχήματός σου, δεν έχεις παρά να καλέσεις τη φροντίδα ατυχήματος της Generali, η οποία παρέχει άμεση επισκευή του οχήματος σε ένα κορυφαίο δίκτυο συνεργείων και απευθείας πληρωμή των εξόδων. Το πανελλαδικό δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Generali αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες, για κάθε είδους ζημιά.

Ο υπολογισμός ασφαλίστρων αυτοκινήτου γίνεται απλά και εύκολα με τα ψηφιακά εργαλεία που διαθέτει η Generali. Συμπληρώνεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου, συγκρίνεις το κόστος και τις καλύψεις των διαφορετικών προγραμμάτων και επιλέγεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Άλλωστε, κανείς οδηγός δεν είναι ίδιος με τον άλλον, άρα γιατί να πληρώνει τα ίδια ασφάλιστρα;

Όμως, με τις ψηφιακές υπηρεσίες της Generali μπορεί να γίνει και η καταγραφή ζημιάς στο αυτοκίνητό σου. Εκτός από την επιλογή της φυσικής παρουσίας εξειδικευμένου συνεργάτη - ο οποίος θα σε βοηθήσει να συντάξεις τη δήλωση ατυχήματος και θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά - έχεις τη δυνατότητα, σε περίπτωση μικρής ζημιάς, όπου το όχημά σου μπορεί να μετακινηθεί, να την καταγράψεις εξ’ αποστάσεως, με βιντεοκλήση, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά τον χρόνο αναμονής στον τόπο του περιστατικού, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζεις χρόνο και ξεκινά ακόμη πιο άμεσα η επισκευή του αυτοκινήτου σου και η διαδικασία αποζημίωσης.

Τα πλεονεκτήματα του Speed On

Ευέλικτες λύσεις και προσωποποιημένες υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σου για να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. To Speed On είναι η «ασπίδα προστασίας» για σένα και το αυτοκίνητό σου. Είναι η αναγνώριση του ότι ο κάθε οδηγός είναι διαφορετικός από τον άλλο. Είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης που το χαρακτηρίζει η ευελιξία να προσφέρει επιλογές κάλυψης των διαδρομών σου, ώστε να αισθάνεσαι ασφαλής όπου κι αν βρίσκεσαι.

Αποφάσισε με γνώμονα τι ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου, μέσα από τρία κλιμακούμενα προγράμματα και επιπλέον προαιρετικές καλύψεις για να εμπλουτίσεις την κάλυψή σου. Όποιες κι αν είναι οι επιλογές σου, το σίγουρο είναι ότι θα βρεις τη λύση που χρειάζεσαι, με τον πιο ολοκληρωμένο συνδυασμό παροχών. Παράλληλα θα αποκτήσεις πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων, έξυπνων εφαρμογών και υπηρεσιών με τη σφραγίδα της Generali.

Όσο ασφαλέστερα οδηγείς, τόσο θα επιβραβεύεσαι με εκπτώσεις στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σου μέσα από το My Drive, την «επαναστατική» υπηρεσία της Generali, η οποία σε βοηθάει να οδηγείς με μεγαλύτερη ασφάλεια και σε επιβραβεύει, με εκπτώσεις στα ασφάλιστρά σου, με τη βοήθεια της τηλεματικής τεχνολογίας. Ενεργοποίησε την υπηρεσία My Drive κατεβάζοντας το MyGenerali App στο κινητό σου και βίωσε μια νέα εμπειρία οδηγικής ασφάλισης. Λάβε συμβουλές ασφαλούς οδήγησης και βγες κερδισμένος, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον και προστατεύοντας το αυτοκίνητό σου από φθορές.

Ειδικότερα, ο χρήστης/κάτοχος συμβολαίου Speed On, ενεργοποιώντας την υπηρεσία My Drive λαμβάνει:

Κουπόνι αξίας 10 ευρώ 10% έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου, με Οδηγικό Σκορ πάνω από 50. Έκπτωση έως και 40 ευρώ στα ετήσια ασφάλιστρα με μηνιαία επιβράβευση στο πρόγραμμα επιβράβευσης Club Red.

Έτσι, για μία ασφάλιση με αρχικό ετήσιο κόστος ασφαλίστρων 300 ευρώ και σε συνδυασμό με την μέγιστη επιβράβευση My Drive μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 70 ευρώ έκπτωση!

24ωρη οδική βοήθεια και Uber για δωρεάν μετακίνηση!

Και φυσικά, δεν χρειάζεται άγχος αν μείνεις με το αυτοκίνητο αφού με την Generali υπάρχει 24ωρη οδική βοήθεια. Ό,τι απροόπτο κι αν συμβεί στης διαδρομή, είτε αυτό είναι ένα τροχαίο ατύχημα, είτε μια μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο, είναι βέβαιο ότι εσύ θα φτάνεις πάντα στον προορισμό σου. Η Generali έχει φροντίσει, σε συνεργασία με την Uber, να υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν μετακίνηση με ταξί! Η υπηρεσία παρέχεται, εφόσον διαθέτεις την κάλυψη της οδικής βοήθειας, για δρομολόγια εντός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, και ενεργοποιείται απλά και γρήγορα με μία μόνο τηλεφωνική κλήση. Επιπλέον με ασφάλεια αυτοκινήτου Generali απολαμβάνεις προνομιακές υπηρεσίες από το δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων όπως: όχημα αντικατάστασης (κατόπιν διαθεσιμότητας), πλύσιμο αυτοκινήτου (με δυνατότητα παράδοσης στο χώρο σου), ολοκληρωμένο έλεγχο 35 σημείων, δυνατότητα έκδοσης κάρτας καυσαερίων (εντελώς δωρεάν), προνομιακό τιμολόγιο για τo καθιερωμένο service του αυτοκινήτου σου.

Πάντα δίπλα σου ένας εξειδικευμένος σύμβουλος

Νιώσε λοιπόν ασφαλής σε κάθε διαδρομή με την ασφάλεια αυτοκινήτου της Generali, που είναι πάντα δίπλα σου και προσφέρει ευελιξία επιλογών με συνδυαστικές προτάσεις καλύψεων. Οι εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι πάντα έτοιμοι για να εξηγήσουν, να εξυπηρετήσουν και να δώσουν την ιδανική λύση. Περισσότεροι από 3.500 σύμβουλοι είναι δίπλα σου με αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις για εσένα, την οικογένειά σου αλλά και την επιχείρησή σου!

Απόλαυσε την οδήγηση ξένοιαστα με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου. Επίλεξε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και κέρδισε: άμεση αποζημίωση με ξεκάθαρους όρους, πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων, απευθείας εξόφληση εξόδων επισκευής από την Generali, ευελιξία στην πληρωμή των ασφαλίστρων με έως και 12 άτοκες δόσεις καθώς και πληθώρα βασικών και προαιρετικών καλύψεων. Κι επειδή οι προσωπικές αλλά και οι οικογενειακές ανάγκες δεν σταματούν στις ασφαλείς και ξέγνοιαστες μετακινήσεις, η Generali είναι εκεί για να δώσει λύσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων, που αφορούν στην υγεία, στην κατοικία αλλά και στην επιχείρησή σου.

Mάθε περισσότερα εδώ#GENERALI #ΑΣΦΑΛΕΙΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασφάλεια, Speed On,asfaleia, Speed On