ΑΣΕΠ: Υποτροφίες πληροφορικής στον Δήμο Πειραιά - Πώς θα κάνετε αίτηση

ΑΣΕΠ: Πλήρεις υποτροφίες σπουδών στις βασικές δεξιότητες πληροφορικής σε έξι δημότες, προσφέρει ο Δήμος Πειραιά και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Συγκεκριμένα, οι σπουδές αφορούν στις μοριοδοτούμενες από το ΑΣΕΠ ενότητες της πληροφορικής με κριτήρια απολυτηρίου Λυκείου. Η αντιδήμαρχος

Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, Δρ. Ασπασία Αλιγιζάκη, σε σχετική δήλωσή της ανέφερε: «Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο προσφορών και δράσεων με Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που συμβάλλουν καθοριστικά στη γνωστική ανάπτυξη και κατάρτιση των πολιτών της πόλης μας».

Επίσης, μιλώντας για τις υποτροφίες, επισήμανε πως θα αναπτύξουν τον εκπαιδευτικό ορίζοντα των πολιτών και θα ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους εφόδια, ενώ τόνισε πως ως Δήμος «θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε στους συμπολίτες μας ένα "παράθυρο" ελπίδας για το μέλλον, το οποίο μόνο η Παιδεία μπορεί να προσφέρει».

Από τη μεριά του, ο γενικός διευθυντής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Δρ. Κωνσταντίνος Ν. Κιούσης, δήλωσε: «Η αριστεία αποτελεί επένδυση για το μέλλον, ιδιαίτερα για τη χώρα μας, τη γενέτειρα της αριστείας. Σε κάθε ευκαιρία στηρίζουμε τον θεσμό της αριστείας, με σκοπό την προσφορά γνώσης και εξέλιξης του ταλέντου προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας».

Σημειώνεται πως η συνεργασία του Δήμου Πειραιά και του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΔΕΛΤΑ υλοποιείται στο πλαίσιο της διεύρυνσης των γνωστικών οριζόντων των δημοτών, ενώ σύντομα και άλλες δράσεις θα αξιοποιηθούν για τους πολίτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τις έξι (6) πλήρεις υποτροφίες σπουδών έως την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, και μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στα γραφεία του τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά (Δημοσθένους 2 και Ακτή Ποσειδώνος, Πύργος Πειραιά, 2ος όροφος, γραφείο 1, τηλ.: 2132024715-705), προσκομίζοντας το απολυτήριο του Λυκείου και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα