ΑΣΕΠ: Ολοταχώς για έκδοση η νέα προκήρυξη 3Κ 2019

ΑΣΕΠ: Άμεσα θα δημοσιευτεί η νέα προκήρυξη 3Κ/2019 σε ΦΕΚ και θα αφορά προσλήψεις 76 ατόμων για μόνιμο προσωπικό και προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν με την 3κ2019 θα αφορούν: Προσλήψεις στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) (Υπουργείο Εργασίας,

Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης),

Προσλήψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Κράτους (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων),

Προσλήψεις στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων),

Προσλήψεις στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Υπουργείο Υγείας), αλλά και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Λακωνίας (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης) και την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η προκήρυξη αυτή έχει ανακοινωθεί ότι θα εκδοθεί εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα ενώ έχει πάρε την σχετική έγκριση εδώ και πολλούς μήνες.

Η κατανομή των παραπάνω προσλήψεων έχει ως εξης:

76 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ (2 θέσεων ΥΕ Νεκροτόμων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, 9 θέσεις του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής του ΟΑΕΔ, 8 θέσεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ, 49 θέσεις ΠΕ,ΤΕ κατηγορίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), 3 στον ΕΟΜ, 1 στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας, 1 του Επιμελητηρίου Λακωνίας και 3 θέσεις του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Keywords
Αναζητήσεις
μικρη 3κ2019.
Τυχαία Θέματα