Άρον - άρον καθαρίστηκε ο δρόμος μπροστά από τον ΟΣΕ - Πιάτσα τοξικομανών μεταφέρθηκε στον πίσω δρόμο

Οι εικόνες ντροπής που αντίκριζε όποιος τολμούσε να περάσει έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ, στην οδό Καρόλου στο κέντρο της Αθήνας, καλύφθηκαν άρον – άρον από τα συνεργεία καθαρισμού και την Αστυνομία η οποία, μετά τη συμφορά στα Τέμπη, «μετέφερε» τους δεκάδες τοξικομανείς στον πίσω παράλληλο, το στενό της οδού Ιεροθέου.

Η αποπεμφθείσα διοίκηση του οργανισμού αδιαφορούσε πλήρως και οριζοντίως σε όλα τα επίπεδα, από εκείνο της ασφάλειας, της συντήρησης και των υποδομών

στον σιδηρόδρομο μέχρι και τη διατήρηση του κεντρικού κτιρίου σ΄ ένα επίπεδο στοιχειώδους αξιοπρέπειας.

Όπως φαίνεται στα φωτορεπορτάζ του Dnews τις προηγούμενες ημέρες, τον περασμένο Μάιο και Σεπτέμβριο το μεγάλο πεζοδρόμιο μπροστά από την κεντρική είσοδο του οργανισμού είχε μετατραπεί σε σημείο διακίνησης ηρωϊνης ενώ στους γύρω δρόμους, τη Σατωβριάνδου, τη Νικηφόρου, την Ιεροθέου και την Ακομινάτου, οι τοξικομανείς έπαιρναν τη δόσης τους και διέμεναν στα εγκαταλελειμμένα.

Οι τζαμαρίες του κτιρίου ήταν βρώμικες ενώ η είσοδος για τους υπαλλήλους αποτελεί κυριολεκτικά στοίχημα για τη ζωή τους κάθε μέρα.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει όπως αποτυπώνεται στις σημερινές φωτογραφίες. Η είσοδος έχει σκουπιστεί, τα τζάμια γυαλίζουν, μέσα μπορεί να διακρίνει κανείς τους υπαλλήλους του γκισέ, ενώ οι τοξικομανείς απομακρύνθηκαν λίγα μέτρα. Η κοροϊδία διαδέχεται την τραγωδία και κάπως έτσι ετοιμάζει την επόμενη (τραγωδία).

#ΟΣΕ #ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρον -, ΟΣΕ - Πιάτσα,aron -, ose - piatsa