Άργος: Είχε άδεια οπλοφορίας ο αδελφοκτόνος - Σκότωσε την 11χρονη με φυσίγγια για αγριογούρουνα

Συντετριμμένοι οι γονείς προσπαθούν να κατανοήσουν τι ήταν αυτό που οδήγησε τον 29χρονο να πυροβολήσει και να σκοτώσει την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του, το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος. Όπως λένε στην αστυνομία, δεν είχε προηγηθεί καυγάς, ωστόσο κάτι στη συμπεριφορά του δεν τους άρεσε.

«Ήταν ένα απόμακρο παιδί από τότε που έφυγε στην Αθήνα για να δουλέψει. Δεν μας είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα για να θεωρήσουμε πως θα έκανε κάτι τέτοιο», υποστηρίζουν

οι γονείς.

«Πάθαμε καταστροφή. Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Τον 29χρονο τον αγαπούσαμε, του τα δώσαμε όλα και έκανε αυτή την καταστροφή;», λέει ο θείος της 11χρονης. Ο νεαρός φοιτητής δεν ήταν βιολογικό παιδί της αναισθησιολόγου, όμως τον αγκάλιασε και βρισκόταν δίπλα του από μικρή ηλικία, σακριβώς σαν να ήταν δικό της παιδί.

Ο 29χρονος έσπειρε τον πανικό και έβαλε τέλος στη ζωή της ετεροθαλούς αδερφής τους με μία καραμπίνα, την οποία φέρεται να είχε νόμιμα στην κατοχή του. Διέθετε άδεια οπλοφορίας και οπλοχρησίας και χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνα.

Το τραγικό αυτό γεγονός ξύπνησε μνήμες στην μητέρα της Ασπασίας,που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από τον πατέρα της πριν από τέσσερα χρόνια, η οποία δεν μπορεί να ξεχάσει τη μάχη που έδωσε η μητέρα της 11χρονης, αναισθησιολόγος στο επάγγελμα, για να σώσει το δικό της παιδί. Η Ασπασία τότε ήταν 17 χρονών και η αναισθησιολόγος έκανε ότι ήταν δυνατό για την κρατήσει στη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα