Exit poll: Τι ώρα θα έχουμε την εκτίμηση από την Singular Logic για τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Εκλογών και Exit poll 2019: Οι πολίτες κατά χιλιάδες πηγαίνουν στα εκλογικά κέντρα στα οποία ανήκουν προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις βουλευτικές εκλογές 2019. Στις 7 το απόγευμα αναμένεται το exit poll, ενώ η πρώτη εκτίμηση από τη Singular Logic

θα ανακοινωθεί λίγο αργότερα, στις 9 το βράδυ. Live όλες οι ειδησεις απο το Dikaiologitika News

Exit poll 2019 και ασφαλής εκτίμηση για τα αποτελέσματα εκλογών. Μόλις κλείσουν οι κάλπες στις 19.00 το απόγευμα θα μεταδοθούν ταυτόχρονα, από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα αποτελέσματα του κοινού exit poll.

H Singular Logic εκτιμά ότι μέχρι τις 21.00 θα έχει δοθεί μία ασφαλής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών καθώς και για τις έδρες που θα καταλάβουν τα κόμματα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείο Εσωτερικών για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό υπουργό, Αντώνη Ρουπακιώτη.

Παράλληλα μέχρι τις 23.00 το βράδυ θα υπάρχουν οι πρώτες ασφαλείς σταυροδοσίες.

Το Dikaiologitika News, όπως έκανε και στις ευρωεκλογές, έτσι και σήμερα θα είναι δίπλα στον αναγνώστη με Live Blogging. Γίνετε «ανταποκριτές» μας στέλνοντας την γνώμη σας, φωτογραφίες και βίντεο για την εκλογική διαδικασία. Το Dikaiologitika News θα είναι δίπλα σας και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κατά την σημερινή εκλογική διαδικασία.

Δειτε: Exit poll: Νέο κύμα μετρήσεων για τις εκλογές 2019 - Ξεκαθαρίζει το αποτέλεσμα στην κορυφή

Δείτε την εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ για τις Εκλογές 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα