Βόλος: Πυρκαγιά στη βιομηχανία SOVEL - Έκτακτες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία λόγω του έντονου καπνού στην περιοχή

Πυρκαγιά στον εξωτερικό χώρο της βιομηχανίας SOVEL ξέσπασε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να καίγεται σκραπ.

Αμέσως  στο σημείο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Χαράλαμπος Πόζογλου, στο e-Volos.gr, έσπευσαν και επιχειρούν 4 οχήματα, με 12 άνδρες.

Λόγω των υλικών, ωστόσο, που καίγονται ο καπνός είναι πάρα πολύς, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία να ενημερώσει άμεσα την Πολιτική Προστασία των Δήμων Αλμυρού και Βόλου. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βόλου, Γιώργος Πράττος, κινητοποιήθηκε

αμέσως, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

Από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και μετά από ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενημερώνονται οι πολίτες του Βόλου και ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να λάβουν τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας, καθώς στην πόλη του Βόλου τις επόμενες ώρες αναμένεται πυκνό σύννεφο καπνού λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στη βιομηχανία SOVEL του Αλμυρού.

Ήδη στην ατμόσφαιρα είναι έντονη η οσμή του καμμένου και λόγω της κατεύθυνσης των ανέμων το πρόβλημα αναμένεται να ενταθεί με την μεταφορά του καπνού. Για ό,τι νεότερο θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την υπηρεσία μας.

Πηγή: e-volos

Keywords
Τυχαία Θέματα