Αποσύρονται όλες οι κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν

Αποσύρθηκαν όλες οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν για τον θανάσιμο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας Rust.

Οι εισαγγελείς στη Σάντα Φε είχαν προχωρήσει στην απαγγελία δύο κατηγοριών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βάρος του σταρ του Χόλιγουντ.

Εξακολουθούν να υπάρχουν τουλάχιστον πέντε άλλες υποθέσεις σε εξέλιξη κατά του Μπάλντουιν και των παραγωγών της ταινίας Rust, σύμφωνα με το Sky News.

Σε δήλωση των δικηγόρων του Μπάλντουιν, Λουκ Νίκας και Άλεξ Σπίρο, αναφέρεται:

«Χαιρόμαστε με την απόφαση να απορριφθεί η υπόθεση εναντίον του Άλεκ Μπάλντουιν και αναμένουμε διεξαγωγή κατάλληλης έρευνας για τα γεγονότα και τις συνθήκες αυτού του τραγικού ατυχήματος».

Αυτό συμβαίνει αφότου ο Μπάλντουιν ζήτησε να απορριφθεί από δικαστή η μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς και η αδελφή της κινηματογραφίστριας της Rust, Halyna Hutchins, νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι οι Olga Solovey, Anatolii Androsovych και Svetlana Zemko κατέθεσαν την αγωγή για να λάβουν αποζημίωση μετά τον θάνατο της κας Hutchins τον Οκτώβριο του 2021.

{https://twitter.com/ABC/status/1649131437189218307?}

Η προκαταρκτική ακρόαση είχε προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου, κατά την οποία οι ειδικοί εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν μάρτυρες για να αποδείξουν ότι υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να προχωρήσουν σε δίκη.

Ο ηθοποιός την πυροβόλησε στο στήθος την ώρα της πρόβας. Μαζί τους στο σημείο βρισκόταν και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζόελ Σόουζα, ο οποίος τραυματίστηκε.

Σε βάρος του ηθοποιού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια – ωστόσο, η εισαγγελία του Νέου Μεξικού υποβάθμισε τις κατηγορίες της οπλοφορίας που τον βαρύνουν και ο ηθοποιός αντιμετώπιζε μικρότερη ποινή φυλάκισης.

{https://youtu.be/gCmCtRn9rfE}

#ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ #ΑΛΕΚ_ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα