Απόδραση στην Κρήτη: Βρέθηκε το όχημα διαφυγής, με βαρύ ποινικό παρελθόν οι δραπέτες

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό μπλοκάροντας αφενός όλα τα σημεία εξόδου στο νησί αλλά και στήνοντας μπλόκα παντού.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στα Χανιά μετά την απόδραση πέντε κρατουμένων από τα κρατητήρια της Αστυνομίας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται καθώς βρέθηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου το φορτηγάκι με το οποίο φαίνεται ότι διέφυγαν.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τους πέντε βαρυποινίτες

να διαφεύγουν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, αφού το εγκατέλειψαν, έκλεψαν ένα φορτηγάκι, με το οποίο συνέχισαν τη διαδρομή τους.

Οι κρατούμενοι, τέσσερις αλβανικής καταγωγής και ένας πακιστανικής – έκοψαν τα κάγκελα και διέφυγαν μέσα στη νύχτα, ενώ έγιναν αντιληπτοί το πρωί με την καταμέτρηση.

Με βαρύ ποινικό παρελθόν οι 5 δραπέτες

Και οι πέντε δραπέτες έχουν βαρύ ποινικό παρελθόν, σύμφωνα με το cretalive. Ο Πακιστάνος, έχει καταδικαστεί τρεις φορές ισόβια για ανθρωποκτονίες κατά συρροή ενώ το 2015 φέρεται να είχε συμμετάσχει σε φονική συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ένας εκ των Αλβανών 42 ετών έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές, οπλοκατοχή και οπλοχρησία ενώ ένας 31χρονος επίσης Αλβανός είναι καταδικασμένος για ληστεία.

Τέλος, ένας 33χρονος και ένας 28χρονος επίσης υπήκοοι Αλβανίας, είναι καταδικασμένοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόδραση, Κρήτη, Βρέθηκε,apodrasi, kriti, vrethike