Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια έκκληση για την κηδεία της μητέρας της

Δημόσια έκκληση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ζητώντας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύσουν φωτογραφίες από την κηδεία της μητέρας της.

Η παρουσιάστρια την Κυριακή μαζί την οικογένειά της και τους ανθρώπους της αποχαιρέτησε τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη

ζωή την περασμένη Παρασκευή.

Η Σίσσυ αρχικά ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης που έλαβε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης».

Στη συνέχεια έκανε και μια νέα ανάρτηση μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως ενημερώθηκε πως κάποιοι τράβηξαν φωτογραφίες στην κηδεία της μητέρας της χωρίς τη συναίνεση της ίδιας και της οικογένειάς της καλώντας για τη μη δημοσίευσή τους.

«Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρών, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση» έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίσσυ Χρηστίδου,sissy christidou