Απίστευτο ατύχημα σε κυλιόμενες σκάλες που άλλαξαν...φορά: Το σοκαριστικό βίντεο

Μια κυλιόμενη σκάλα άλλαξε φορά σε σταθμό του μετρό στην πόλη Μπουντάνγκ της Νόιτας Κορέας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 8:20 το πρωί όταν η κυλιόμενη σκάλα, με φορά προς τα επάνω, που οδηγούσε στην έξοδο 2 του σταθμού Sunae της γραμμής Bundang, άλλαξε ξαφνικά και γύρισε προς τα κάτω για αρκετά δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία και τις πυροσβεστικές αρχές, τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού υπέστησαν τραύματα στην πλάτη και τα πόδια.

Έντεκα άλλοι

υπέστησαν ελαφρά τραύματα, έλαβαν περίθαλψη και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Κανένα τα θύματα δεν βρέθηκε σε απειλητική για τη ζωή κατάσταση, ενώ η αστυνομία ερευνά τώρα τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υπάρχει μικρή πιθανότητα κάποιος να χρησιμοποίησε το χειροκίνητο σύστημα λειτουργίας της κυλιόμενης σκάλας για να αντιστρέψει την κατεύθυνσή της.

Το σοκαριστικό βίντεο από το ατύχημα

An escalator ran reversely at Sunae Station in Bundang (south of Seoul) this morning leaving 3 people seriously injured, and 11 others under treatment for minor injuries, according to police. pic.twitter.com/yqDd6PsmOL

— Raphael Rashid (@koryodynasty) June 8, 2023

#ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ #ΣΚΑΛΕΣ #ΒΙΝΤΕΟ #ΝΟΤΙΑ_ΚΟΡΕΑ #VIRAL
Keywords
Τυχαία Θέματα