Απελευθερώνονται οι μετακινήσεις για Εύβοια και Λευκάδα

Δεν θα πρέπει να περιμένουν πολύ για να μετακινηθούν οι πολίτες σε Λευκάδα και Εύβοια παρά τις δηλώσεις Πλακιωτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό σήμερα να ανακοινωθεί το άνοιγμα της Εύβοιας και της Λευκάδας, και να ισχύει από τις 18/5 ότι για τις μετακινήσεις στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη.

Σήμερα νωρίτερα ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ

υπενθύμισε ότι από την Δευτέρα (18/05) θα αρθεί η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό στην ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και στην Κρήτη.

Για τις μετακινήσεις ειδικά προς Εύβοια και Λευκάδα, όπου μπορεί κάποιος να φτάσει με αυτοκίνητο, ο υπουργός διευκρίνισε ότι πρόκειται για νησιά, οπότε ισχύουν μέχρι νεωτέρας οι απαγορεύσεις όπως ισχύουν για όλα τα νησιά, πλην της Κρήτης.

Απ’ ότι φαίνεται όμως και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το «άνοιγμα» στα παραπάνω νησιά θα ισχύσει τελικά κανονικά όπως θα συμβεί και με τις μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα. Την παραπάνω διευκρίνιση πιθανόν να την κάνει και σήμερα ο κος Χαρδαλιάς. Η σκέψη για το άνοιγμα των παραπάνω νησιών και ειδικά της Εύβοιας, συνδέεται με την μεγάλη ανάγκη που έχει παρουσιαστεί να «απλωθεί» ο κόσμος σε όσες περισσότερες κοντινές ή προσβάσιμες παραλίες γίνεται για να μην παρατηρηθεί συνωστισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απελευθερώνονται, Εύβοια, Λευκάδα,apeleftheronontai, evvoia, lefkada