Λέρος: Τηλεδιάσκεψη για το μεταναστευτικό με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη

13:33 14/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την περασμένη Τρίτη συνεδρίασε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λέρου Μιχάλη Κόλια, η Επιτροπή Μεταναστευτικού του Δήμου Λέρου μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου.
Κατά την έναρξη της τηλεδιάσκεψης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκης, αφού ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις προθέσεις της Κυβέρνησης αναφορικά με την κατασκευή νέας δομής Προσφύγων – Μεταναστών, είτε σε διευρυμένη γεωγραφική θέση εντός της υπάρχουσας δομής, είτε σε νέο χώρο ο οποίος απέχει περίπου 500 μέτρα νοτιότερα στην περιοχή των

Λεπίδων, έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο και στα μέλη της επιτροπής Μεταναστευτικού, προκειμένου να διατυπώσουν τις απόψεις τους. Η δημοτική αρχή επέμεινε στην θέση της, για καμιά επέκταση της υπάρχουσας δομής και άμεση αποσυμφόρηση του ΚΥΤ Λέρου. Τις απόψεις τους κατέθεσαν και οι άλλοι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη. Ο υπουργός, κλείνοντας την συζήτηση, υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί σύντομα τη Λέρο προκειμένου να συμμετάσχει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να επιλύσει όλες τις απορίες που εκφράστηκαν.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα