Απαρηγόρητος ο Άλεκ Μπάλντουιν: H φωτογραφία όταν συνειδητοποιεί ότι σκότωσε την Χάτσινς

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού της Χαλίνας Χάτσινς στα γυρίσματα ταινίας - Οι πρώτες εικόνες από το σετ

Συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν μετά το δυστύχημα που προκλήθηκε από την εκπυρσοκρότηση του όπλου που χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν, αυτή την ώρα, φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

BREAKING: A distraught Alec Baldwin, after he accidentally shot & killed the cinematographer on the set of his new movie, & wounded the writer-director. How on earth could this have happened?
Pics: Jim Weber ⁦@thenewmexican⁩ pic.twitter.com/xrvcheLaCK

— Piers Morgan (@piersmorgan) October 22, 2021

#Update

Raw video from the murder scene in the Alec Baldwin saga.

Follow me for more updates on this sordid affair. pic.twitter.com/ZHrEexT6hA

— L. Sojini (@lungstagangsta) October 22, 2021

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της παραγωγής, ο θανάσιμος τραυματισμός της Χάτσινς ήταν «ατύχημα», καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

«Σύμφωνα με τους αστυνομικούς φαίνεται ότι η σκηνή που γυριζόταν περιλάμβανε τη χρήση πυροβόλου όπλου», ανέφερε σχετική δήλωση. «Οι ντετέκτιβ ερευνούν πώς και τι είδους βλήμα εκτοξεύτηκε.»

Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1:50 μ.μ. τοπική ώρα, είπαν οι αρχές, με την έρευνα να «παραμένει ανοιχτή και ενεργή», καθώς δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα

Η Χαλίνα Χάτσινς και ο Τζόελ Σόουζα «τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα» της ταινίας Rust, η οποία παράγεται για λογαριασμό του Netflix, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η Χαλίνα Χάτσινς, 42 ετών, διακομίστηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ο Τζόελ Σόουζα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, 48 ετών, εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σερίφη που επικαλέστηκε ο εξειδικευμένος ιστότοπος The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης είναι σε «κρίσιμη κατάσταση». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της παραγωγής, επρόκειτο για «ατύχημα», καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

Διενεργείται έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν αυτόπτες μάρτυρες. Ως αυτό το στάδιο, δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η ταινία Rust, σε σενάριο και σκηνοθεσία του κ. Σόουζα, έχει τον Άλεκ Μπόλντουιν συμπαραγωγό και πρωταγωνιστή στον ρόλο του παράνομου Χάρλαντ Ραστ, που πάει να βοηθήσει τον 13χρονο εγγονό του που έχει καταδικαστεί σε θάνατο δι’ απαγχονισμού για φόνο.

Ο κ. Μπόλντουιν, 63 ετών, είναι εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, κυρίως για το ότι μιμείτο τον Ντόναλντ Τραμπ στη σατιρική εκπομπή Saturday Night Live.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαρηγόρητος, Άλεκ Μπάλντουιν, Χάτσινς,aparigoritos, alek balntouin, chatsins