Απάντηση Πελώνη σε Τσίπρα: Nα συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ με προτάσεις στην Επιτροπή Μπένου για Εύβοια

Απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα από την Ηλεία. Είχε προηγηθεί και ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Δεν πέρασαν ούτε δυο μέρες από τη μέρα που με τόση ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια ο κ. Τσίπρας

μας προσέφερε τη συναίνεσή του και σήμερα δηλώνει ότι είμαστε ανάξιοι αυτής. Ας είναι. Η πρότασή μας να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ με προτάσεις στην Επιτροπή Μπένου για την Ανασυγκρότηση της Εύβοιας εξακολουθεί να ισχύει. Αυτή τη φορά ίσως να ανταποκριθεί».

Αυτό αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη, απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα από την Ηλεία με τον «πόλεμο» για τις φωτιές στην Ελλάδα να συνεχίζεται ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευσης.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος προσθέτει στη δήλωσή της»: «Όχι όπως έκανε με τoν ορισμό εκπροσώπου του στη Διακομματική Επιτροπή για τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας, κάτι για το οποίο αδιαφορεί επιδεικτικά από τις 7 Ιουλίου».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news για Τσουβάλα και Κολοκούρη

Νωρίτερα, για «αναπαραγωγή fake news σε ζωντανή μετάδοση» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού. Τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κκ Τσουβάλα και Κολοκούρη μετά την τραγωδία στο Μάτι, ως επιχειρησιακά υπεύθυνους» και πως «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν».

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει σε ανακοίνωση του:

«Σε ερώτηση της κας Σαμαρά από το News247 γιατί η ΝΔ αναβάθμισε τους υπαίτιους στο Μάτι, ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση.

Είπε ότι τους αναβάθμισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρη μετά την τραγωδία στο Μάτι, ως επιχειρησιακά υπεύθυνους.

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα