Ανδρουλάκης: «Μικρός ο αντίκτυπος της υπόθεσης Καϊλή για το ΠΑΣΟΚ - Ψηλά ο πήχυς στις εκλογές»

Τους στόχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εκλογές έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο περιθώριο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2023.

Αναφορικά με τις επιπτώσεις που πιθανόν θα έχουν για το ΠΑΣΟΚ οι εξελίξεις γύρω από το Qatargate με πρωταγωνίστρια την Εύα Καϊλή

στις επερχόμενες εκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτίμησε ότι ο αντίκτυπος για το κόμμα θα είναι προσωρινός.

Ειδικότερα, για τις εκλογές που έρχονται το 2023, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι «ο πήχης για εμάς είναι ένα καλό διψήφιο, τότε θα γυρίσει το ρολόι ανάποδα. Το αν θα είναι καλό ποσοστό, δεν είναι θέμα αριθμού, αλλά θα εξαρτηθεί από το πόσο θα έχει πέσει ο δικομματισμός. Εγώ αγωνίζομαι για το καλύτερο. Είμαι αισιόδοξος».

Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, εκτίμησε ότι «θα είναι προσωρινός ο αντίκτυπος της υπόθεσης στο ΠΑΣΟΚ». Ερωτηθείς από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες γιατί δεν την διέγραψε νωρίτερα, απάντησε: «Ήταν τεράστια η θεσμική θωράκιση της θέσης της. Η ΝΔ πόσο καιρό έκανε να διαγράψει τον Κύρτσο;».

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης είπε, ότι και «πριν τον νέο νόμο αλλά και μετά την ψήφισή του, η ΑΔΑΕ είχε και έχει δικαίωμα να ελέγξει. Και να ενημερώσει τους προέδρους των κομμάτων».

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΕΥΑ_ΚΑΙΛΗ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΕΚΛΟΓΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα