Αναβλήθηκε η δίκη των δυο κατηγορούμενων για την επίθεση κατά 26χρονης στην Αγία Μαρίνα (βίντεο)

Για τις 22 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη των κατηγορούμενων πακιστανικής καταγωγής για την επίθεση κατά 26χρονης στην Αγία Μαρίνα, αθώωση πρότεινε ο εισαγγελέας, πριν από την απόφαση του δικαστηρίου. Οι δυο δήλωσαν πως δεν είχαν σχέση. Αναζητούνται οι άλλοι τέσσερις.

Αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου η δίκη των δύο κατηγορούμενων, με καταγωγή από το Πακιστάν, για την επίθεση κατά 26χρονης

σε πλαζ της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου την Κυριακή (06/06). Κατηγορούνται πως συμμετείχαν στην ομάδα των έξι ατόμων που επιτέθηκε σε μία 26χρονη κοπέλα, τους είχε ασκηθεί δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ο εισαγγελέας, πριν από την αναβολή της δίκης, πρότεινε την αθώωση των δύο κατηγορουμένων, αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να καταθέσει η 26χρονη προκειμένου να εκδώσει απόφαση. Οι δύο κατηγορούμενοι πακιστανικής καταγωγής δηλώνουν πως δεν είχαν σχέση. Αναζητούνται οι άλλοι τέσσερις...

Κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε βάρος 26χρονης γυναίκας στην πλαζ Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, αφαιρώντας τη μπλούζα της, ενώ τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Αν και η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης προκειμένου να καταθέσει και η παθούσα. Δίωξη στους δύο συλληφθέντες της επίθεσης σε λουόμενη στο Κορωπί

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε», είπε στην απολογία του ο ένας κατηγορούμενος. «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής», συμπλήρωσε ο δεύτερος.

Όπως αναφέρθηκε, στη συνέχεια ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή των κατηγορουμένων, αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να καταθέσει η 26χρονη προκειμένου να εκδώσει απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, παρακολουθούσαν και δεν της επιτέθηκαν, αλλά ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν. Από τις Αρχές διαπιστώθηκε ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live σε ιστοσελίδα.

Συγκλονίζει η 26χρονη που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στην Αγία Μαρίνα, «είχα παγώσει»

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζει η 26χρονη κοπέλα με όσα είπε, για αυτά που πέρασε. «Είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου…», υπογράμμισε στο «Mega» για την σοκαριστική εμπειρία που έζησε, ενώ δεν είχε βοήθιε από κάποιον.

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παραλίας. Έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει -είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία- και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο, προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο», λέει η γυναίκα.

Το θράσος των ανδρών ξεπέρασε κάθε όριο όταν όρμησαν στην 26χρονη σκίζοντας την μπλούζα της μεταδίδοντας μάλιστα την επίθεση σε απευθείας μετάδοση στο διαδίκτυο από το κινητό τους τηλέφωνο.

«Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διάφορα πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα συνεχίζοντας να βγάζουν βίντεο», συμπληρώνει η γυναίκα.

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου έκαναν»

«Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Κανένας μας δεν ξέρει ποιος είναι. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες. Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι … δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή», λέει και συγκλονίζει.

Εν τω μεταξύ, αυτό που προκαλεί τεράστιο προβληματισμό είναι το γεγονός πως παρά το ότι στο σημείο βρισκόταν αρκετοί λουόμενοι κάνεις δεν βοήθησε ούτε την 26χρονη, ούτε τον σύζυγο της.

«Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό», είπε η γυναίκα, τονίζοντας ακόμα πως η παραλία ήταν γεμάτη και συμπλήρωσε: «Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας».

Πλημμεληματική ποινική δίωξη σε βάρος των δύο συλληφθέντων για την επίθεση σε γυναίκα στην Αγία Μαρίνα

Όπως αναφέρθηκε ποινική δίωξη για «απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο» σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε η Εισαγγελία, σε βάρος των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν μετά από την καταγγελία 26χρονης ότι της επιτέθηκαν έξι άτομα έξω από την παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, το απόγευμα της Κυριακής (06/06).

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, αλλά όπως τονίστηκε η δίκη αναβλήθηκε, ενώ η Αστυνομία αναζητά τους υπόλοιπους τέσσερις. Οι δύο Πακιστανοί κατηγορούνταν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας.

{gallery}pakistanoi agia marina eisaggeleas anakritria kataggelia ginaika eurokinissi{/gallery}

Το χρονικό της επίθεσης

Το πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (06/06), περίπου στις έξι η ώρα. Οι δράστες εντόπισαν την 25χρονη η οποία είχε μείνει για λίγο μόνη της στο χώρο όπου το ζευγάρι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, την περικύκλωσαν και άρχισαν να την βιντεοσκοπούν με το κινητό τους. Στη συνέχεια ο ένας από τους έξι της έσκισε την μπλούζα και η βιντεοσκόπηση συνεχίστηκε. Η γυναίκα έντρομη καθώς ήταν από το πρωτοφανές συμβάν και φοβούμενοι τα χειρότερα άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι Πακιστανοί να φύγουν άρον άρον.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου. Ο ένας είναι 36 ετών κι ο άλλος 20, και οι δυο τους εργάτες σε χωράφια στο Κορωπί και την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα και οι δυο δράστες του σοκαριστικού περιστατικού βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, καθώς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η γυναίκα αναγνώρισε αμέσως τα άτομα ως μέλη της ομάδας που της επιτέθηκε. Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μάλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και σε ζωντανή αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρθηκε, οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναβλήθηκε, 26χρονης, Αγία Μαρίνα,anavlithike, 26chronis, agia marina