Ανατροπή στην υπόθεση Μπάλντουιν: Ηθοποιός τον κατηγορεί για ανευθυνότητα, τι αποκάλυψε για το όπλο

Ο Ίαν Χάντσον, που συμμετείχε στην ταινία «Rust», ανατρέπει τα δεδομένα, καταγγέλλοντας τον Άλεκ Μπάλντουιν για ανευθυνότητα

Ενώ μέχρι σήμερα όλες οι κατηγορίες για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς βάραιναν την παραγωγή της ταινίας «Rust», νεαρός ηθοποιός μίλησε στο TMZ και ανέτρεψε τα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ίαν Χάντσον αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, όλα τα μέλη του καστ περνούσαν από έλεγχο τα όπλα τους πριν από κάθε σκηνή - 2 ή και 3 φορές - για να σιγουρευτούν ότι ήταν άδεια.

Ο μόνος, που δεν έλεγξε ποτέ το όπλο του,

ήταν ο Άλεκ Μπάλντουιν!

«Όλοι οι ηθοποιοί, που είναι και πιο έμπειροι από εμένα τσέκαραν, τα όπλα τους. Ο Μπάλντουιν ήταν ο μόνος που βασίστηκε στον βοηθό σκηνοθέτη, Ντέιβ Χολς, ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε σφαίρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Η μοναδική προστασία έχει τοποθετηθεί γύρω από την κάμερα»

Ο ηθοποιός κατήγγειλε, άλλωστε, ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας στα γυρίσματα της ταινίας, αφού οι ηθοποιοί δεν προστατεύονταν καν σε σκηνές πυροβολισμών:

«Δεν ένιωθα ασφαλής, υπήρχαν τόσα όπλα στο σετ και καμία προστασία για τους ηθοποιούς, παρά μόνο για τον εξοπλισμό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Στο σετ υπήρχαν περίπου 20 πιστόλια, 2 τουφέκια και η μοναδική προστασία που υπήρχε είχε τοποθετηθεί γύρω από την κάμερα. Για παράδειγμα, σε μία σκηνή, όπου εγώ δέχομαι πυροβολισμούς και είναι ίσως απειλητική για την ζωή μου, προστατεύεται η κάμερα και όχι εγώ. Εγώ μένω εκτεθειμένος».

Actor Ian Hudson talks about how unsafe it felt to be on the set of "Rust".https://t.co/vRUwP70w2c

— CRN Talk (@CRNDigitalTalk) October 26, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα