Είναι 24 ετών και έχει 21 παιδιά – Αξιοθαύμαστο ή παρανοϊκό; – Δείτε πώς τα κατάφερε…

Στα 20 τους χρόνια, οι περισσότερες κοπέλες σήμερα, νιώθουν ακόμα παιδιά. Δεν έχουν καν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Ζουν με τους γονείς τους, ΔΕΝ είναι οικονομικά ανεξάρτητες και πιθανότατα σπουδάζουν. Ορισμένες μπορεί να δουλεύουν.

Αρκετές έχουν μια σχέση, για την οποία πιθανότατα δεν βλέπουν πολύ μακρινό ορίζοντα. Ελάχιστες, πάντως, είναι αυτές που σκέφτονται (ή επιθυμούν) το ενδεχόμενο να γίνουν μαμάδες!

Ανάμεσά τους η Κριστίνα Οζτούρκ, η οποία στα 24 της χρόνια έχει αποκτήσει μέσω παρένθετης μητρότητας 21 παιδιά σε διάστημα 15 μηνών. Όπως η ίδια υποστηρίζει,

ασχολείται με όλα τους, αν και έχει βέβαια 16 νταντάδες, για τις οποίες πληρώνει περί τις 75.000 ευρώ τον χρόνο.

Όραμά της να αποκτήσει 105 παιδιά

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Η νέα μαμά, με καταγωγή από τη Μόσχα, παντρεύτηκε πριν από τρία περίπου χρόνια τον 57χρονο Τούρκο εκατομμυριούχο επιχειρηματία Γκαλίπ Οζτούρκ. Τον γνώρισε σε ένα ταξίδι στη Γεωργία, όπου ο επιχειρηματίας είχε μετακομίσει.

Ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του σε κατ’οίκον περιορισμό έπειτα από δίκη στην πατρίδα του, την Τουρκία. Κατηγορήθηκε για τον θάνατο συνεργάτη του, τον οποίον ο ίδιος αρνήθηκε και τελικά γλύτωσε την καταδίκη.

Λίγο μετά τον γάμο τους αποφάσισαν πως θέλουν να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια.

Πριν από έναν χρόνο απέκτησαν ένα παιδί μαζί, όμως δεν ήταν αρκετό. Αφού πλήρωσαν περί τις 150.000 ευρώ σε παρένθετες μητέρες, η οικογένειά τους μεγάλωσε πραγματικά, αποκτώντας 20 ακόμα μωρά!

Πλέον η Κριστίνα περνά όλον της τον χρόνο με τα παιδιά και, όπως λέει, κάνει ό,τι κάθε άλλη μαμά!

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γκαλίπ ήταν παντρεμένος ξανά στο παρελθόν με άλλα 9 ενήλικα πλέον παιδιά, ενώ η Κριστίνα έχει μία 6χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση της.

21 παιδιά σε μία τριώροφη μεζονέτα με 16 νταντάδες!

Το πρώτο τους παιδί, ο Μουσταφά γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 2020 ενώ το πιο πρόσφατο μέλος, το 21ο παιδί τους, η Τζούντι, είναι μόλις τριών μηνών. «Μπορώ να σας πω ένα πράγμα – οι μέρες μου δεν είναι ποτέ βαρετές. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, από τον προγραμματισμό των προγραμμάτων του προσωπικού, μέχρι τα ψώνια για την οικογένειά μου», λέει η ίδια.

Οι νταντάδες εργάζονται με κυλιόμενο ωράριο τεσσάρων ημερών, με δύο ημέρες ρεπό, και όλες μένουν εκεί, με δικά τους υπνοδωμάτια κοντά στις παιδικές κρεβατοκάμαρες και την δική τους κουζίνα.

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Η νέα μαμά, όμως, είναι αυτή που τους δίνει όλες τις οδηγίες για την ανατροφή και την φροντίδα των παιδιών: Σε μια ανάρτηση στο Instagram, έγραψε: «Περνάω το μέγιστο χρόνο με τα παιδιά μου, αλλά όταν δεν είμαι μαζί τους, ελέγχω τα πάντα. Διδάσκω κάθε νταντά όταν κάνει αίτηση για δουλειά. Δεν επιτρέπονται ερασιτέχνες, η ανατροφή των παιδιών μου γίνεται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες μου». Και πρόσθεσε πως «δίνει οδηγίες» για το «τι να διαβάζουν στα παιδιά, με ποια σειρά και σε ποια ώρα και για πόσο χρόνο».

Όσο για το τι πρέπει να κάνουν όταν τα μωρά κλαίνε; «Αν το παιδί αρχίζει να κλαίει, τους απαγορεύω να το πάρουν στην αγκαλιά τους. Πρέπει με κάποιον τρόπο να του αποσπάσουν την προσοχή για να ηρεμήσει».

Απαιτεί επίσης από τις νταντάδες να τραβήξουν μία φωτογραφία της βρώμικης πάνας κάθε μωρού, ώστε να μπορεί να προσδιορίσει εάν το περιεχόμενο είναι «καλού χρώματος και συνοχής».

Αλλά και να συμπληρώνει στο ημερολόγιο πληροφορίες από την καθημερινότητά του: «Κάθε παιδί έχει ένα ημερολόγιο όπου καταγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της ζωής του – τι φάγαμε, πώς κοιμήθηκε, πώς περπάτησε, πόσες φορές έκανε την ανάγκη του, πόσες φορές έκλαψε, ποιες αλλαγές έγιναν στο σώμα του».

5.000 ευρώ εβδομαδιαίως για τα βασικά έξοδα

Όπως αποκαλύπτει η 24χρονη, ξοδεύει 5.000 ευρώ την εβδομάδα για τα απαραίτητα των μωρών, συμπεριλαμβανομένων 20 μεγάλων συσκευασιών πάνες και 53 κουτιά βρεφικού γάλακτος.

Επιπλέον, αφιερώνει πολύ χρόνο στο να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή στον λογαριασμό της στο Instagram με τους πάνω από 167.000 ακόλουθους.

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Χρόνος για τα παιδιά υπάρχει; Η ίδια λέει πως υπάρχει: «Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει πώς γίνεται να έχω αρκετό χρόνο με το κάθε παιδί, αλλά και το εάν αφιερώνω χρόνο στο καθένα από αυτά. Ναι. Έχουμε έναν ιδιαίτερο δεσμό με κάθε παιδί. Εύχομαι κάθε γονιός να μπορεί να περνά όλο τον χρόνο του με τα παιδιά του, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή».

Παραδέχεται, τέλος, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα υπολόγιζε, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλα παιδιά στο μέλλον.

Πηγή: mirror.co.uk,infokids.gr

The post Είναι 24 ετών και έχει 21 παιδιά – Αξιοθαύμαστο ή παρανοϊκό; – Δείτε πώς τα κατάφερε… appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Αξιοθαύμαστο, – Δείτε,– axiothavmasto, – deite