«Ανατροπή» με το θρίλερ της Κω: Αλλάζει την κατάθεσή του ο 32χρονος ύποπτος

Ο 32χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω αλλάζει την κατάθεσή του και ισχυρίζεται πως δεν είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα.

Λίγο μετά τις 12:30 βρέθηκε εντέλει στον εισαγγελέα ο άνδρας που κατηγορείται για την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το Star, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη, αλλά και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

Υπενθυμίζεται

πως ο 32χρονος κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του η κατηγορία δεν έχει προς το παρόν αλλάξει. Πρόκειται για τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή και σε πρώτη φάση ισχυρίστηκε πως συνευρέθηκε συναινετικά με το θύμα πριν την αφήσει στο σημείο που εκείνη του υπέδειξε.

Από την πλευρά του, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου αναμένεται να επαναλάβει στον Εισαγγελέα ότι όταν γύρισε στο σπίτι την επόμενη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα, αλλά πως δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

«Έλα μόνη σου»: Μαρτυρίες για «κρίση» στη σχέση της 27χρονης με τον σύντροφό της

Στο μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, καθώς ανοίγουν τα στόματα των κατοίκων του νησιού και των συναδέλφων της Αναστάζια στο ξενοδοχείο. Υπάλληλοι που γνώριζαν την ίδια και τον σύντροφό της αποκάλυψαν ότι το τελευταίο διάστημα περνούσαν κρίση στη σχέση τους.

Όπως είπαν, τον τελευταίο καιρό τσακώνονταν αρκετά και οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν πιο τεταμένες. Αυτό ίσως να εξηγεί και την απάντηση του συντρόφου της στο μήνυμα που του έστειλε το μοιραίο βράδυ. Η κοπέλα φέρεται να έστειλε ότι δεν αισθάνεται καλά εκεί που βρίσκεται και του ζήτησε να πάει να την πάρει. Ο 28χρονος σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν εκείνη την ώρα, δεν κινητοποιήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να της απάντησε «έλα μόνη σου», ενώ δεν την ρώτησε καν πού είναι και γιατί είναι εκεί.

#ΚΩΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ #ΥΠΟΠΤΟΣ #ΕΛΑΣ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανατροπή, Αλλάζει, 32χρονος,anatropi, allazei, 32chronos