Άναψαν τα αίματα στο συνδικάτο των ξενοδοχοϋπαλλήλων – κρεμάλες και προπηλακισμοί

Βίαιη εισβολή στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΕ – ΥΤΕ), από 20 άτομα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, κατήγγειλε το προεδρείο.

Με επίσημη ανακοίνωση γίνεται λόγος για βίαιο προπηλακισμό, για απειλές με χρήση… κρεμάλας και για φθορές στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Ήδη το προεδρείο έχει καταθέσει μήνυση για απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης περιουσίας. Στο θέμα παρενέβη και η ΓΣΕΕ που με επίσημη ανακοίνωση

αναφέρεται σε «απαράδεκτες πρακτικές» και για «καταδικαστέες ενέργειες που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να διαβάλλουν το συνδικαλιστικό κίνημα».

Το προεδρείο της ΠΟΕΕ – ΥΤΕ από την πλευρά του υπογραμμίζει τις «θρασύδειλες απειλές και τα μπουκαρίσματα» προσθέτοντας ότι «στη Δημοκρατία οι μειοψηφίες οφείλουν σεβασμό στις αποφάσεις της πλειοψηφίας».

Αφορμή του επεισοδίου είναι η εξουσιοδότηση που έχει δοθεί στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας να διαπραγματευθεί με τους εργοδότες του κλάδου για την κατάρτιση και υπογραφή νέων Κλαδικών Συμβάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα