Ανακοινώνει κόμμα στις 5 Απριλίου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Πέντε μήνες μετά την αποβολή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και ενώ δεν παρείχε ψήφο ούτε στην πρόταση δυσπιστίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοινώνει τη δημιουργία της δικής του «πολιτικής κίνησης».

Την πολιτική κίνηση με το όνομα «Εθνική Συμφωνία» αναμένεται να ανακοινώσει στις 5 Απριλίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Α' Αθηνών,

Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, εκλεγμένος με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα καλέσει όποιον βρίσκεται εκτός Νέας Δημοκρατίας και κινείται στον φιλελεύθερο – συντηρητικό χώρο να βρεθεί στην ανακοίνωση της πολιτικής του κίνησης.

Μεταξύ αυτών θα βρίσκονται και οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης με τους οποίους ο Μπογδάνος «φλερτάρει» πολιτικά καιρό τώρα.

Η πορεία της σχέσης Μπογδάνου και Νέας Δημοκρατίας

Τον Οκτώβριο του 2021, δύο σχεδόν χρόνια μετά την εκλογή του στην Α' Αθήνας με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, όταν ενέπλεξε το πρωθυπουργικό γραφείο σε μια εκδήλωση μίσους που παρεβρέθη ο ίδιος αλλά και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Αρκετοί πίστεψαν ότι η αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ήταν προσωρινή, όμως δεν δικαιώθηκαν. Τον Ιανουάριο ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αν και μέχρι εκεί στηρίζει νομοσχέδια της κυβέρνησης αποφασίζει να δηλώσει «παρών».

Μέσω των αναρτήσεών του στα social media, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει σκληρύνει ιδιαίτερα την κριτική του προς το κυβερνών κόμμα, δείχνοντας πως διεκδικεί ένα ακροατήριο δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακοινώνει, 5 Απριλίου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος,anakoinonei, 5 apriliou, konstantinos bogdanos