Αλλαγές στο Mega: Τέλος η Δώρα Αναγνωστοπούλου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Αλλαγές που έρχονται στον ενημερωτικό τομέα του Mega. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου που μέχρι πρότινος ήταν η παρουσιάστρια του καθημερινού, κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα "μεταφερθεί" στο μεσημεριανό δελτίο των 13.00.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου και από Δευτέρα έως Πέμπτη τα γεγονότα του Mega στις 19.45 θα παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα, ενώ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Κατερίνα Παναγοπούλου που πρόσφατα αποχώρησε από το STAR.

Την

ίδια ώρα, το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας στις 13:00 κάθε Σάββατο και Κυριακή αναλαμβάνει η Μαριλένα Γεραντώνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, "η ενημέρωση στο MEGA ενισχύεται σε εβδομαδιαία βάση με δύο νέα πολιτικά τοκ σόου τα οποία θα παρουσιάζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Δώρα Αναγνωστοπούλου".

Οι μεταγραφικές κινήσεις του τηλεοπτικού σταθμού είναι αρκετές τον τελευταίο καιρό. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι στο δυναμικό του σταθμού εντάχθηκαν οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Οι δύο δημοσιογράφοι που παρουσίαζαν την πρώτη πρωινή εκπομπή του OPEN, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου στο κανάλι της Λεωφόρου Συγγρού με την εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".

Άλλη μία "μεταγραφή" από το OPEN είναι και η δημοσιογράφος, Στέλλα Γκαντώνα που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο "τιμόνι" του βραδινού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα νέα της καθήκοντα, αφού η ανακοίνωση του Mega ήταν ιδιαίτερα λιτή.

"Το MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, η οποία με την παρουσία της θα ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα" αναφερόταν χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα